Especials temàtics

La tira de somriures

A molts còmics hi trobaràs humor a dojo. T'animes?

Astèrix és el personatge més forçut, intel·ligent i divertit de la Gàl·lia. Voleu veure com li pren el pèl als romans? Us fareu un fart de riure!

En Massagran és un noi molt eixerit i desmanegat, que des de petit somia en mil i una aventures. Un heroi com no n'hi ha, que soluciona tots els problemes de forma enginyosa i divertida. Llegeix la recomanació.

La Babymouse és una rateta tan original com entranyable. Les seves històries ens faran passar una molt bona estona.

Fone Bone, és afeccionat a la lectura i especialment a Moby Dick. El seu valor el posa en molts problemes, dels quals se'n surt quasi sempre...

En Cosmo-ratolí és un cas com un cabàs ... Es perd un dia en la immensitat de l'espai! Encara sort que compta amb l'ajuda d'en Bombeta i Caca per trobar el camí de tornada a casa...

El pare dels protagonistes d'aquesta història ha d'inventar-se cada nit un conte pels seus fills. Però no li posaran pas fàcil!

Amb aquest súper heroi et petaràs del riure! No en fa ni una de bona, hahahahaha...

La parella més coneguda del còmic espanyol. Viuran mil i una peripències al capdavant de l'organització secreta TIA (Tècnics d'Investigació Aeroterràquia)

En Naruto és un nen que vol que tothom el reconegui i l'admiri, i per això el seu màxim objectiu és ser el ninja més poderós de la contrada. Li encanta el Ramen, cridar l'atenció, i fer moltes entremaliadures. 

Un bruixot ben divertit que amb la seva màgia arregla situacions en un tres i no res.

La Rita Pinyada és la més petita de la família Pinyada. Viu amb els seus pares i els seus germans en un castell ple de misteris...  Llegeix la recomanació.

 

Mira quins són els còmics més prestats actualment

 

Ves a l'especial de l