Especials temàtics

Pel·lícules que ens arrenquen somriures

Per saber què triar de la gran pantalla, aquí tens una petita mostra de pel·lícules amb humor. La majoria de pel·lícules que presentarem són molt noves, s'han fet amb efectes per ordinador, és el cas de Toy Story, film que varem destacar ja fa un temps, al parlar d'ell i dels estudis Pixar a l'article del sabies que... i d'alguns dels seus personatges protagonistes com és el cas d'en Buzz Lightyear.

Però els inicis van ser molt diferents, al principi del segle XX el cinema era mut i un dels gèneres que era molt present a aquestes primeres pel·lícules era l'humorístic. També varem parlar a l'article del cinema mut i al personatge de Charles Chaplin que va fer pel·lícules com "El nen" molt aptes per a tot tipus de públic.

Ara ja si parlem d'agunes pel·licules que segurament t'han fet passar una bona estona:

Cars: és una emocionant història d'allò més peculiar... Els protagonistes són cotxes de carreres, l'objectiu és guanyar el Gran Premi Mundial, però no serà gens fàcil...   

Rayo McQueen és un cotxe de carreres, el principant amb més possibilitats de convertir-se en el nou fitxatge de Dinoco. Per aconseguir-ho haurà de guanyar la última carrera, però es perd de camí a Los Angeles i queda varat a Radiador Springs, un poble que va ser un centre turístic i ara es troba abandonat. Els habitants d'aquest poble no deixaran que en Rayo marxi així com així. Mínim, els ha de construir una nova carretera.

Shrek Basada en l'obra "Shrek" de William Steig, explica la història d'un lleig i encantador ogre solitari de color verd, Shrek, que viu tranquil·lament en un pantà fins que se li omple de gent... Què ha passat? a més són personatges de contes animats Què ha passat? Potser té alguna cosa a veure haver deixar passat la nit a un ase que xerra massa...

Va guanyar un Òscar i té tres continuacions més l'última d'elles feta l'any 2010.

 

  • Lilo & Stitch: Viu les aventures d'aquests dos personatges que formen una parella d'allò més original i divertida!
  • Kung fu Panda: Po és un panda fanàtic del Kung Fu, que malgrat ser l'animal més mandrós de la Vall de la Pau, serà l'únic que podrà salvar a la resta de veins  d'un malvat. Però per convertir-se en un guerrer del Kung Fu, Po haurà de suportar dures proves...
  • Tadeo Jones: Tadeo Jones és un paleta que somia ser arqueòleg. Després de ser acomiadat, les casualitats del destí el portaran a la més esbojarrada i divertida aventura. No us la perdeu!
  • Ice Age: A l'edat de gel, un grup d'animals ben peculiar, hauran de fer front a les inclemències del temps i a molts altres inconvenients, però amb humor i alegria tot surt bé!

 

Mira les pel·lícules més prestades

 

Ves a l'especial de l'humor►