eBiblio

Saps que dintre de eBiblio pots trobar obres que parlen sobre l'escola, diferents aspectes de l'educació per a famílies i per a professionals (mestres i bibliotecaris) que es preocupen pel desenvolupament dels infants?

Volem destacar aquestes set obres que podràs trobar a eBiblio on també hi ha opinions sobre les diverses corrents de l'educació.

Llegeix en electrònic!

 
““

Cómo sobrevivir a los deberes de tu hijo

d'Eva Bailén

Quan els deures entren a casa cada tarda, cada cap de setmana i també marxen de vacances amb la família ens arribem a preguntar si realment han fet alguna cosa a classe ...

Vista prèvia

Enllaç a ebiblio

 

 

 

““

Jugar y aprender con el método Montessori

de Lesley Briton

L'aprenentage en edat escolar s'ha de realitzar a través dels jocs. Múltiples idees aplicables a nens entre dos i sis anys. Hi ha moltes escoles que segueixen aquest mètode.

Vista prèvia

Enllaç a ebiblio

 

 

 

““

La nova educació :  Els reptes i desafiaments d'un mestre d'avui

de César Bona

La Nova educació considera que cada nen és un món i s'ha de mirar de treure el millor d'ell mateix. Un nou ensenyament amb menys deures i menys llibres de text.

Vista prèvia

Enllaç a ebiblio

 

 

““

Per què la infància

de Francesco Tonucci

Aquest assaig vol analitzar el perquè la societat ha d’apostar de veritat per la infància, i posa de manifest les grans contradiccions que com a societat tenim pel que fa a l’educació dels nens.

Vista prèvia

Enllaç a ebiblio


 

 

““

Pedagogías Queer ¿Nos arriesgamos a hacer otra educación?

de Mercedes Sánchez Sáinz 

Es vol arriscar amb un altre tipus d'educació. Tot és possible ja que quan un nen entra per primer cop per la porta de l'escola no porta la càrrega dels prejudicis que tenen les persones adultes.

Vista prèvia

Enllaç a ebiblio

 

 

 

““

Aprender a estudiar

Aquesta guia intenta ensenyar els nens a estudiar d'una manera eficaç. S'ha de tenir en compte que cada estudiant te els seus cicles, ritmes i necessitats.

Vista prèvia
Enllaç a eBiblio

 

 

““

Logra que tu hijo se divierta aprendiendo Los trucos para que disfrute de la vida escolar

Potser el teu fill s'aburreix a l'escola. Aquesta guia pretén descobrir aquesta situació i dona pautes per aconseguir que la situació sigui molt diferent.

Vista prèvia

Enllaç a eBiblio

 

Ves a l'apartat de les famílies

Ves a l'apartat d'escoles

Ves a Gènius

 

 

Data de creació: 04/05/2020 Última actualització: 06/05/2020