Guia de lectura

Pastisseria de luxe

Pastisseria de luxe

Hi ha moltes maneres d’enlluernar en un àpat però només una que tothom recordarà, les postres. Actualment, quan parlem d’alta pastisseria estem parlant d’art i ciència a la vegada. L’artesania i la tradició han donat pas a la professionalització i a unes creacions de somni fruit de la imaginació d’aquests grans mestres pastissers i xocolaters.

Els llibres que us ensenyem a continuació són el recull de molts anys d’experiència i d’una expertesa digna d’enveja. Esperem que els gaudiu.

Data de creació: 02/12/2022

Última actualització: 02/12/2022

Escoles de pastisseria


 Chocolate
Chocolate
Ferrandi Paris , Payany, Estérelle  
Barcelona : Blume, 2021
 Hofmann
Hofmann
Escuela de Hostelería Hofmann  
Barcelona : Escuela de Hostelería Hofmann, abril 2008
 La Escuela de pastelería :
La Escuela de pastelería :
Cordon Bleu , Cordon Bleu  
Barcelona : Larousse, [2020]
 Pastelería :
Pastelería :
Ferrandi París  
Barcelona : Blume, 2018
Torna a l'inici