El Museu Marítim de Barcelona El Museu Marítim de Barcelona

El Museu Marítim de Barcelona és un espai molt que aplega molts materials que tenen a veure amb el mar. Segles i segles de navegació i desenvolupament en la temàtica marítima es posen a l'abast dels visitants.

Recordeu els descomptes que hi ha a la vostra disposició

Les exposicions:

Fins a la fi de l'any 2017, pots veure l'exposició: 7 vaixells, 7 històries. Trobaràs històries de vaixells on podràs veure exposats alguns dels models de vaixell més destacats del Museu, així com objectes diversos del fons del Museu, com ara atles i cartes nàutiques, instruments de navegació, canons...

Podràs navegar per diverses narracions utilitzant diferents vaixells com a grans protagonistes. Es tractaran set grans temes universals.

També fins a final d'any podràs trobar una mostra de diverses embarcacions que formen part de la important i nombrosa col·lecció que conserva el Museu. 

Una exposició, de curta durada, entre el 4 de juliol i el 16 del mateix mes és: Amb la força del vent. Fa referència a la vela i es deu a que entre el 12 i el 15 de juliol, Barcelona acollirà la desena edició de la regata Puig Vela Clàssica Barcelona, que al llarg d’aquests deu anys s’ha consolidat com un dels esdeveniments esportius més prestigiosos de tota la Mediterrània. 

Altra exposició destacada serà : A la vora del mar : instruments musicals a la Mediterrània. La mostra vol fer una mirada a la música que ha acompanyat l’activitat humana de les cultures mediterrànies. La diversitat de pobles que durant segles ha envoltat aquestes aigües ha anat teixint un ric entramat artístic i cultural que es vol reflectir a l’exposició. S'acaba al mes de setembre.

Algunes de les activitats:

Totes les activitats que enumerem a continuació han començat el dia 26 de juny de 2017 i s'acabaran el 8 de setembre de 2017.

Entre el 5 i el 7 de juliol de 2017 se celebrarà un festival de cinema relacionat amb la mar. Barcelona Surffilm Festival.

Vés a l'especial de l'aigua>>