El Museu Marítim de Barcelona

El Museu Marítim de Barcelona és un espai que aplega molts materials que tenen a veure amb el mar. Segles i segles de navegació i desenvolupament en la temàtica marítima es posen a l'abast dels visitants.

Recordeu els descomptes que hi ha a la vostra disposició

Les exposicions:

Pots veure l'exposició: 7 vaixells, 7 històries. Trobaràs històries de vaixells  veuràs exposats alguns dels models de vaixell més destacats del Museu, així com objectes diversos del fons del Museu, com ara atles i cartes nàutiques, instruments de navegació, canons...

Podràs navegar per diverses narracions utilitzant diferents vaixells com a grans protagonistes. Es tractaran set grans temes universals i podràs viure set grans aventures.

També podràs trobar una mostra de diverses embarcacions que formen part de la important i nombrosa col·lecció que conserva el Museu. Destaquen les barques esportives i les de pesca. 

Drassanes i galeres és una nova exposició que inclou una galera en construcció

Per últim Port, territori de frontera va començar amb l'any i s'acaba al mes de setembre. Aquesta exposició realitza una aproximació als espais  dels barris fronterers amb el Port de Barcelona. Inclou fotografies històriques i recreacions de la clàssica vida dels pescadors que habitaven aquests llocs.

Algunes de les activitats:

Les següents activitats es podran fer en dates determinades de l'estiu de 2018:

  • Barcelona des de el mar, Itinerari de mar a bord del pailebot Santa Eulàlia que ha fet 100 anys durant el 2018.
  • Port de Barcelona : passat, present i futur,  a bord del quetx Far Barceloneta, us proposem un itinerari per descobrir què hi ha més enllà del Port Vell, com era el port en l’antiguitat i com s’ha transformat en la porta d’entrada de mercaderies del sud d’Europa.

I per últim tornen dues activitats clàssiques de cada estiu: el Planetari familiar del Museu Marítim amb el que tots els dijous pots saber com  la gent de mar s'ha fixat en el cel per anar d'un port a l'altre en vaixell i el Viatge al fons del mar en batiscaf que els diumenges et permet conèixer el fons del mar sense mullar-se.

Ves a l'especial de l'aigua>>