Notícies

La biblioteca batega amb La Marató

La biblioteca batega amb La Marató

El diumenge 18 de desembre La Marató dedicarà la 31a edició a les malalties cardiovasculars, la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants.

A Sant Pol es fan moltes activitats per recaptar diners per aquesta causa solidària que ha esdevingut alguna cosa més que una simple recol·lecta de diners. I la biblioteca, com sempre, també volem portar el nostre granet de sorra.

Aquest any us proposem dues maneres de col·laborar per recollir diners per La Marató des de la biblioteca:

Venda de llibres de segona mà

Del 14 de novembre al 17 de desembre podreu venir a comprar un llibre de segona mà a la segona planta de la biblioteca (el preu el poseu vosaltres: des d’un euro fins a l’infinit).

Els llibres que trobareu a la taula, són llibres donats de baixa, duplicats o donatius que estan en bon estat i que encara expliquen històries interessants.

Donem veu a la lectura, per la Marató

Els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut de Sant Pol, ens han preparat una tarda entretinguda: primer ens llegiran tres contes en veu alta i a continuació ens convidaran a fer un donatiu per aconseguir el material que farem servir per fer un taller solidari.

Això passarà el dilluns 12 de desembre a les 17.30h

Us hi esperem!

10/11/2022