Notícies Notícies

#BiblioBarberàACasa

#BiblioBarberàACasa

El programa d'activitats virtuals #BibliobarberàACasa, va néixer com a resposta del confinament generat per la crisi sanitària de la Covid-19 amb la voluntat d’estar al costat de la ciutadania en moments tan complicats i excepcionals. D’aquesta manera, amb la Biblioteca tancada, el servei es va traslladar a Internet amb una oferta d’activitats culturals i de formació per a totes les edats.

Aquesta extensió bibliotecària s’ha convertit en una oportunitat de futur, ja que a l’oferta de serveis i activitats presencials, ara afegim BiblioBarberà a casa, un espai digital disponible des de casa i amb el contingut obert 24 h o de forma permanent segons cada cas.

Cultura, creativitat, formació i oci són alguns dels àmbits desenvolupats en les diverses activitats o serveis que sota el hastag #BiblioBarberàACasa o a través de l’agenda cultural de la Biblioteca trobareu a les nostres xarxes socials o plataformes de videoconferències. Alguns exemples de l’oferta cultural d’aquest projecte són:

BiblioQuiz: Una oportunitat per posar a prova els coneixements de la ciutadania amb qüestionaris sobre Barberà del Vallès o cultura general cada dimecres al nostre compte de Facebook, Twitter i Instagram. 
Contes i tallers en directe al compte d’Instagram de la Biblioteca.
Hora del conte, tallers de papiroflèxia, microrelats, videorecomanacions o podcasts al nostre canal de Youtube.
Punt de Suport  Informàtic confinat per assessorar qualsevol dubte informàtic des del domicili. 

Podeu consultar les diferents plataformes virtuals al Linktree de la Biblioteca.

 

 

 

 

24/03/2020 18:17 h.