Notícies

L'autor vicentí del mes

L'autor vicentí del mes

Amb la finalitat de visibilitzar el patrimoni humà vicentí i el fons de la col·lecció local de la Biblioteca cada mes exposarem, de manera destacada, un autor o autora de Sant Vicenç dels Horts. Serà a la planta baixa de la Biblioteca Municipal Les Voltes. La resta de llibres d’aquests o d’altres autors/es els trobareu també a la planta baixa de la Biblioteca, la secció més genuïna de totes les biblioteques públiques.

Aquest mes de desembre l’autora destacada és Marta Biel Tres. Nascuda a Sant Vicenç dels Horts l’any 1982, és il·lustradora. 

Es va graduar en Arts Plàstiques i Disseny a l’Escola Superior de Disseny i Art LLotja, en l’especialització d’il·lustració. És llicenciada en Belles Arts (Premi extraordinari UB 2006). Posteriorment va cursar l’especialització d’il·lustració per a Publicacions Infantils i Juvenils a Eina (UAB).

Des del 2002 treballa com a il·lustradora professional per a diverses editorials, per a agències de publicitat, estudis de disseny i serveis de comunicació.

Com a autora i il·lustradora ha publicat dos àlbums. El mejor regalo (Ob Stare, 2017), Premi de VI Concurs de contes infantils il·lustrats “Lactància i Criança” i Busca’m (Ajuntament de Lloret de Mar, 2021), XIII Premi Joan LLaverias de Contes infantils il·lustrats.

Més informació:

09/12/2021 19:49 h.