Novetats

 • Destete: final de una etapa.

  Destete :

  Padró, Alba

  Barcelona : Grijalbo, marzo de 2021

  Alba Padró és una consultora internacional molt reconeguda en el món de l’alletament matern. Fa formacions. Afirma que cal personalitzar cada cas d’alletament i cada també deslletament, perquè és un procés que un procés on cal analitzar cada context i necessitat. 
  El llibre dona consells, recursos i ajuda per poder planificar i afrontar aquesta etapa. 

  **Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  05/07/2021
  Mitjana (0 Vots)
 • Maquinaigües

  Maquinaigües

  Tresca i la Verdesca

  Girona : Temps Record, [2021]

  Maquinaigües és el cinquè disc d’estudi de La Tresca i la Verdesca. El treball es va enregistrar entre l’octubre de 2019 i el gener del 2020 a Bitstudi, al barri de Gràcia de Barcelona. Ha estat produït pel Xavier Batllés, està vestit amb il·lustracions de Noemí Villamuza. Fa més de 10 anys el Museu de les Aigües de Cornellà va encarregar al grup un concert familiar per celebrar el centenari de la central que abasteix d’aigua la ciutat de Barcelona i rodalies. La Tresca i la Verdesca ha decidit amb aquest disc despertar les cançons d’aquell concert, que sempre els han tingut el cor robat.

  **Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  13/07/2021
  Mitjana (0 Vots)
 • La Flecha plateada

  La Flecha plateada

  Grossman, Lev

  Barcelona : Editorial Océano, S.L., 2021

  Kate i el seu germà petit, en Tom, tenen unes vides avorrides i poc interessants i segurament els seus avorrits i pocs interessants pares tenen alguna cosa a veure amb això. Per què la Kate no pot viure aventures emocionants i salvar el món com fan els protagonistes dels llibres que llegeix? Ara serà el seu aniversari i sembla que serà igual de poc interessant, però un tiet misteriós, a qui no coneixia, la sorprèn amb el regal d’aniversari més inesperat, impressionant i gens ni mica apropiat que pot imaginar: una colossal locomotora de vapor que té el nom de “Fletxa platejada”. Els Pares de la Kate i el Tom volen tornar el regal al tiet Herbert, però abans que ho puguin fer, els germans inicien un viatge a terres llunyanes en companyia de tota mena d’animals exòtics, que pel que sembla, poden parlar.  Sense esperar-ho la Kate inicia l’aventura de la seva vida i potser fins i tot podrà salvar el món!

  **Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  13/07/2021
  Mitjana (0 Vots)
 • El mètode Xof

  El Mètode Xof

  Doyle, Roddy

  Barcelona : Blackie Books, març de 2021

  Qui són els Mofetes i què és el Mètode Xof? Molt senzill: els Mofetes són uns éssers diminuts i sigil·losos que quan riuen fan «hi, hi, hi» per no cridar l'atenció de ningú. Vigilen els nens per assegurar-se que els adults els tracten bé. I si algun adult es porta malament, el sotmeten al Mètode Xof. Si envien els nens al llit sense sopar, o els espanten, els sotmeten al Mètode Xof. Si no són sincers amb els nens, els sotmeten al Mètode Xof. Uf, que en són de cruels els adults de vegades, ¿oi? Però, en què consisteix el Mètode Xof? Això és el millor de tot, però no ho podem explicar aquí. Els Mofetes no ens ho perdonarien. Diguem només que el «xof» del mètode és el so que fa el peu quan trepitja una enorme i fastigosa... Ehem. Millor que obriu el llibre. I vigileu què trepitgeu!!!

  **Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  13/07/2021
  Mitjana (0 Vots)
 • Gràcies: història d’un veïnat.

  Gràcies : història d'un veïnat

  Bonilla, Rocío

  Barcelona : Animallibres, març 2021

  Gràcies a una avaria d’Internet, la vida del veïnat canviarà del tot. Gràcies a la valentia i la curiositat, els veïns i les veïnes arribaran lluny, molt lluny. I ho faran junts. Una història sobre com un petit detall pot millorar les nostres vides. Una història sobre tots nosaltres..

  Mira unes pàgines del llibre.

  **Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  13/07/2021
  Mitjana (0 Vots)
 • Geo- gràfics

  Geo-gràfics

  Giménez, Regina

  Barcelona : Zahorí Books, març de 2021

  Per què els estels tenen colors diferents? A quina grandària es veu el Sol des d’altres planetes? L’Univers i la Terra estan farcits de secrets i de curiositats sorprenents. Aquest llibre n’explica un bon grapat mitjançant extraordinaris gràfics geomètrics i plens de colors que faciliten la comparació i que porten l’art a la geografia.  Un atles atípic on els planetes, els continents, les illes, els deserts…, es transformen en cercles, polígons, línies i espirals que ens expliquen el món que ens envolta. 

  **Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  13/07/2021
  Mitjana (0 Vots)
 • De 0 a 3, ¿nada de pantallas?

  De 0 a 3, ¿nada de pantallas?

  Ramis Assens, Anna

  Barcelona : Ediciones Octaedro, S.L. , enero de 2021 https://biblioteca.ebiblio.cat/opac?id=00588406

  Hi ha nens i nenes entre 0 i 3 anys que passen de mitjana 2 hores i mitja diàries davant de pantalles! Just quan el seu cervell s'està desenvolupant com mai. Hi ha moltes evidències científiques que demostren que això perjudica la seva salut física, mental i relacional.Els infants necessiten aprendre bons hàbits d'alimentació, han de saber com agafar el son, han de poder moure's i jugar, han de notar l'afecte dels adults del seu entorn, han de percebre que són tinguts en compte. Anna Ramis, pedagoga i mare, ens dona pautes per educar els fills prioritzant les seves...

  **Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  29/06/2021
  Mitjana (0 Vots)
 • Baby Led Feeding: alimentación complementaria para que tu hijo coma solo

  Baby-led feeding : alimentación complementaria para que tu hijo coma solo

  Helwig, Jenna

  Barcelona : Oberon, [2021]

  Aquest llibre vistós i alegre cobreix totes les bases nutricionals, dóna resposta a les preguntes més urgents dels nous pares i presenta receptes fàcils i delicioses dissenyades tenint al cap les necessitats específiques dels bebès: els aliments són de la grandària i forma adequats perquè els puguin agarrar i subjectar mans petitones, són prou tous perquè es puguin menjar amb seguretat, i han estat revisats per una dietista col·legiada per a assegurar que l'hora de menjar sigui saludable.

  **Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  13/07/2021
  Mitjana (0 Vots)
 • Llet amb galetes

  Llet amb galetes

  Llorca, Juan

  Barcelona : Rosa dels Vents, març del 2021
  > Veure disponibilitat a l’eBiblio

  Els autors del best seller Sense dents i a mossegades tornen a ajuntar-se per mostrar-nos un nou enfocament en nutrició infantil i familiar.

  Llet amb galetes ofereix una sèrie de consells nutricionals que contribuiran a l'harmonia entre les diferents generacions de la família, així com informació nutricional per elaborar els nostres menús. El llibre inclou, a més, cinquanta receptes de menjars, sopars i berenars pensats amb aquest enfocament, una fusió de la tradició culinària dels nostres avis amb les necessitats nutritives dels més petits. 

  **Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  13/07/2021
  Mitjana (0 Vots)
 • Enrabiats : consells i eines per afrontar les enrabiades amb consciència, humor i amor

  Enrabiats : consells i eines per afrontar les enrabiades amb consciència, humor i amor

  Tirado i Torras, Míriam

  Barcelona : Rosa dels Vents, gener del 2021

  Aquest llibre no pretén donar lliçons sobre com podem posar fi a les enrabiades dels nostres fills. Més aviat ens fa contemplar-les com una gran oportunitat de creixement i aprenentatge personal. Des de la seva experiència com a mare de dues filles i experta en criança conscient, Míriam Tirado ens dona consells i eines per educar els més petits de la casa des d'una altra perspectiva, més serena, respectuosa i amb sentit de l'humor.

  Aprendrem a relacionar-nos amb els nens d'una manera més efectiva, recorrent al joc i a la imaginació; a desenvolupar l'empatia i acceptar les enrabiades com una part fonamental del creixement i a revisar les nostres idees sobre la infància, les nostres projeccions i expectatives. I tot això ho aprendrem amb l'objectiu de créixer en respecte, consciència i amor, perquè puguem ajudar millor els nostres fills i filles en el seu camí vital.

  ** Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  13/07/2021
  Mitjana (0 Vots)