Novetats

 • Hopper, el polloliebre

  [Barcelona] : A Contracorriente, [2023]

  En Hopper és el fill adoptiu del Rei Pere, un famós aventurer que va néixer meitat pollastre i meitat llebre. Ansiós per ser acceptat malgrat les seves diferències, Hopper inicia una emocionant aventura amb el seu fidel servent Abe, una tortuga sarcàstica, i Meg una mofeta intrèpida experta en arts marcials, a la recerca de la cobejosa relíquia coneguda com el “Hàmster de la Foscor”. Els tres hauran de córrer per poder arribar abans que Lapin, el malvat fugitiu que amenaça la pau del regne. 

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals  

  16/06/2023
  Mitjana (0 Vots)
 • Yoga para embarazadas :

  Mariko

  Barcelona : Kitsune Books, febrero de 2023

  Mariko i Tomoya, creadors del principal canal de ioga al Japó, ens ofereixen sis programes de ioga amb exercicis senzills per a practicar abans i després del part i que t'ajudaran a trobar-te millor. r. A més, també ens donen les claus perquè la relació amb tu mateixa, amb la teva parella i amb el teu entorn sigui positiva durant aquesta època de canvis i perquè t'enfrontis a la criança dels teus fills amb seguretat i confiança.
  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 
   

  12/06/2023
  Mitjana (0 Vots)
 • El Autismo en la infancia :

  Beardon, Luke

  Barcelona : Alba, marzo de 2023

  Introducció aclaridora i accessible per als qui es troben amb l'autisme per primera vegada. De manera honesta i directa, el doctor Luke Beardon orienta a pares i cuidadors a través de les dificultats amb les quals es poden trobar, i explica el que implica un diagnòstic d'aquest tipus i com aquest afecta a la família i a l'entorn. Aquest llibre analitza els perfils sensorials, ajuda a tractar l'ansietat –molt habitual en nens autistes–, també aborda l'educació i respon a una àmplia varietat de preguntes freqüents. Constitueix, per tant, una magnífica eina per a tots aquells que tinguin a prop un cas de nen o nena autista.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  16/06/2023
  Mitjana (0 Vots)
 • La Crianza imperfecta :

  Roig, Paola

  Barcelona : Bruguera, marzo de 2023

  Llibre que tracta la criança des de la psicologia. Anima les mares a confiar en tot el que fan i deixar de pensar en com hauríem d’haver-ho fet, segons l’autoexigència.  Pretén cuidar i acompanyar les mares en aquesta etapa única de la seva vida.
  Des de l’embaràs, les dones som conscients que una vida depèn de nosaltres i això ens provoca inseguretat davant de les decisions. Aquest sentiment d’exigència i de culpa és nociu. L’autora és psicòloga, perinatal, experta en acompanyament de mares en la criança dels seus fills. 

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  12/06/2023
  Mitjana (0 Vots)
 • Rima

  Batruni, Rima

  Tarragona : Piscina, un petit oceà, hivern de 2023

  La Rima explora les seves pors i passions, alhora que descobreix un passat que no és el seu, però sent com a propi. Tot plegat l’encurioseix, l’aclapara.
  Escric per curar les penes. Escric per reviure les alegries.
  Escric per impuls vital. Disset anys, en paraules, sense xifres. Aviat acabo batxillerat. No sé què faré demà, fa massa calor per pensar. Escric.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 
   

  16/06/2023
  Mitjana (0 Vots)
 • Passió fórmula 1 :

  Cassini della Riviera, Luigi

  Barcelona : Mosquito, 2023

  No és gens estrany que a l'univers de l'F1 li diguin El Circ, perquè qualsevol cursa en qualsevol circuit del món és un espectacle que no té cap paral·lelisme. Les enormes caravanes de cada escuderia travessen el planeta per alimentar una afició apassionada que omple tots els circuits. Un llibre sobre la història de la Fórmula 1, però en la qual el fil argumental no és cronològic, sinó temàtic: ? Els pilots mítics ? Els circuits històrics. ? Els monoplaces que han quedat en la memòria. ? Les curses èpiques entre adversaris. ? Els equips, el reglament, la tecnologia...

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  16/06/2023
  Mitjana (0 Vots)
 • Te de maduixa al cau del Teixó

  Canal, Eulàlia

  Barcelona : Bindi Books, febrer de 2023

  L'Os ha perdut les ulleres i surt a buscar-les. Sense ulleres no pot convidar l'Ossa a contemplar les estrelles. Pel camí, trobarà el Teixó, que ha perdut la son i el Llop, que busca les claus del seu cau. Be, això es el que diu. Ah, i l'Esquirol! Que busca? L'Esquirol busca la felicitat. I així, tot buscant, tot fent camí, els quatre animals descobriran un munt de coses, coses que mai s'haurien pogut imaginar.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  16/06/2023
  Mitjana (0 Vots)
 • Mamelles

  Vo, Nancy

  Barcelona : Joventut, febrer del 2023

  Mamelles, tetes, pits, pitram… sí, aquest llibre és un atrevit homenatge a les mamelles. Un llibre divertidíssim que explica què son les mamelles i quines funcions tenen en tots els mamífers. A més a més aprendràs un munt de curiositats sobre les mamelles: saps que hi ha un animal que en té 13? O que hi ha unes muntanyes amb nom de pits?

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  16/06/2023
  Mitjana (0 Vots)
 • En King i les libèl·lules

  Callender, Kacen

  Barcelona : L'Altra Tribu, febrer del 2023

  En King té dotze anys i està convençut que el seu germà gran, Khalid, que acaba de morir, s’ha reencarnat en una libèl·lula des que en va veure una de col·locada sobre el taüt el dia del funeral. Cada tarda surt a trobar-se amb en Khalid que encara el visita en somnis i li explica tot de coses, com feia quan era viu. Però en King no pot compartir-ho amb ningú, perquè la seva família s’està ensorrant i el seu millor amic, en Sandy, fa temps que no li parla. Així, en un poble de Louisiana encara travessat per l’homofòbia i les tensions i contrastos entre blancs i negres, en King haurà d’enfrontar-se tot sol a la pèrdua i al dol, i aprendrà la lliçó més important de la seva vida: no ha de renunciar a ell mateix.

  Enllaç a Biblio Digital

  Comença a llegir

  04/09/2023
  Mitjana (0 Vots)
 • Cómo criar hijos y que no salgan imbéciles :

  Moyer, Melinda Wenner

  Barcelona : Kitsune Books, marzo de 2022

  Els pares i mares, apart d’ensenyar coses pràctiques als nostres fills i filles (menjar de tot, saber matemàtiques...), tenim l’ambició que siguin bones persones, amables, resilients, emocionalment equilibrades i generoses. L’autora ha elaborat aquest mètode, basat en estudis científics per ajudar  als pares i mares que tenen aquesta preocupació.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  29/05/2023
  Mitjana (0 Vots)