Festival Internacional de Pallassos de Cornellà de Llobregat Festival Internacional de Pallassos de Cornellà de Llobregat

El Festival Internacional de Pallassos de Cornellà de Llobregat "Memorial Charlie Rivel" se celebra cada dos anys organitzat per l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat. Fins que arribi la 18a edició s'ha d'esperar a l'any 2018. Per no oblidar que l'any que ve tornarà el festival s'han preparat algunes activitats durant aquest mes d'octubre de 2017.

Els dies 21 i 22 d'octubre ja es van fer algunes activitats. S'ha preparat pel dia 28 d'octubre un Taller de Circ a càrrec de Kanaya Circ a la plaça Galícia d'11 a 13 hores del matí.

 

 

Les biblioteques de la Xarxa Municipal ténen tot un seguit de recursos relacionats amb el món dels pallassos d'entre els quals destacarem una guia de lectura i dos fons especialitzats:

Encara vols riure més?

Mira l'especial de l'humor anomenat Contes i històries per riure i la guia de lectura: Segueix el fil de l'humor.

Per últim mostrem algunes recomanacions i alguns enllaços al catàleg. D'aquesta manera podràs conèixer algunes obres amb pallassos molt particulars fent de protagonistes.

"A mis niños de treinta años" Miliki (cerca a catàleg) 

"En el circo"
Doro Göbel (recomanació)

"Max ya no hace reir" Laura Gallego (recomanació)

"Miliki y las tablas de multiplicar"
(cerca a catàleg) 

 "Payaso de urgencia"
Thierry Dedieu (cerca a catàleg)