Activitats

Mira aquests vídeos. El primer l'ha fet la Biblioteca Josep Roca i Bros d'Abrera per tancar el concurs de superlectors amb aparadors de Roald Dahl i xocolatines pels premiats. El segon l'ha fet la Biblioteca Sant Antoni Maria Claret de Sallent per tal d'introduir algunes de les activitats que fan relacionades amb Roald Dahl.

 

Es fan i s'han fet moltíssimes activitats a les biblioteques per commemorar el centenari del naixement de Roald Dahl. Contes, exposicions, xerrades i d'altres en formats encara més originals. Per exemple a Badalona s'han fet activitats relacionades amb la cuina i la xocolata per a nens, tot pensant en l'obra Charlie i la Fàbrica de xocolata. Mira el vídeo amb una visita a la biblioteca molt especial.

A més hi ha una feina molt especial feta a diversos llocs diferents, destaquem  la Convenció de bruixes de l'Anoia,  els jocs i el laboratori creat per algunes biblioteques del Baix Llobregat i els tallers que s'han fet a Vacarisses.

Hi ha propostes molt originals fruit de la inspiració i passió al voltant del món de Roald Dahl. Diverses biblioteques han pres imatges i així podràs veure-les a la galeria que et mostrem a continuació.