Llegir Roald Dahl té premi

Saps que "El gran amic gegant" de Roald Dahl arriba a la gran pantalla? Vols ser un dels primers en veure la pel·lícula que Steven Spielberg ha dirigit per commemorar el centenari del naixement d'aquest escriptor que ha fet somiar a grans i a petits del tot el món?

Si ets un bon lector i has llegit aquest fantàstic llibre respon a la pregunta que et fem en el portal infantil Gènius. Els 100 primers lectors que resolguin correctament la pregunta guanyaran una entrada doble per anar a la preestrena que es farà el proper 2 de juliol a les 12h al Cinema Cinesa Diagonal (c/Santa Fe de Nou Mèxic, s/n. Barcelona).

DeAPlaneta i les biblioteques de la Xarxa et convidem a gaudir de l'adaptació més esperada de l'any. I si encara no has llegit el llibre vés a la teva biblioteca a buscar-lo perquè encara estàs a temps d'aconseguir una invitació.

"El gran amic gegant", escrita per Roald Dahl l'any 1982, és la història d'una nena òrfena que és segrestada per un gegant amable que, en comptes de menjar-se-la, es fa amic seu. Ara, el cineasta Steven Spielberg ha traslladat la història a la gran pantalla i l'actor Mark Rylance (que ja va treballar amb el director a "El puente de los espías") interpreta, amb l'ajuda d'efectes digitals, el gegant protagonista mentre que l'actriu britànica Ruby Barnhill dóna vida a la nena protagonista.  

Els guanyadors del concurs rebreu un correu electrònic amb tota la informació abans del 30 de juny.

Molta sort i moltes gràcies a tots els participants!

En saps la resposta?