Els Tallers de la Biblioteca El Castell de Vacarisses

A la biblioteca El Castell de Vacarisses Aprofitant les vacances d'estiu tots els divendres de juliol de 17:30 a 19h nens i nenes de 5 a 12 anys han vingut i participat activament dels diferents tallers proposats.

Es tractava de set tallers diferents basats en els dossiers de la Diputació i l'especial Gènius del Roald Dahl, tot sumat amb una mica d'imaginació! Els expliquem a continuació: 

Presentació de l'autor, Roald Dahl, i la seva obra. Dos grups han de fer murals amb diferents materials que es proporcionen anteiorment.

Inventem contes amb nous llenguatges. 4 grups diferents van fer contes que després llegien amb llenguatges inventats.

Les bruixes. Una autèntica convenció de bruixes amb pòcimes i encanteris on els nens fins i tot es van convertir cinc minuts en ratolins!!

Escenaris Roald Dahl. A partir del carrer Roald Dahl es van crear els principals edificis.  Es van interpretar alguns contes.

Somnis i malsons. Els nens varen portar els seus somnis o malsons en pots de vidre. Els van explicar i així els podien intercanviar segons les seves preferències.

Joc de pistes Roald Dahl. Els equips resolen pistes amagades per la biblioteca.

"La fàbrica de llibres" Gegantí Trivial amb una part de preguntes sobre l'autor.

Aquests tallers van permetre que les obres treballades fossin prestades als nens i l'entrada dels participants a l'especial Roald Dahl, especialment a l'apartat de les sopes de lletres.

Mira les fotografies següents: