Parcs i biblioteques... naturalment Parcs i biblioteques... naturalment

El dia 24 de maig se celebra el Dia Europeu dels Parcs Naturals amb el següent lema: "Canvia el clima, canvien els parcs". S'aprofita la diada per presentar el projecte Parcs i Biblioteques... naturalment. Inclou tot un seguit d'activitats que es faran entre els mesos de maig i agost d'aquest any.

Documentals, xerrades, tallers i visites guiades organitzades per les biblioteques públiques dels municipis establerts en cada zona d’influència dels Parcs Naturals t’aproparan la lectura i la natura. En principi totes les biblioteques participants pertanyen a la comarca del Maresme. A continuació pots veure quines són les biblioteques participants i algunes de les activitats previstes: 

Mira aquí algunes activitats que es faran durant aquest temps fins el mes d'agost

El dimecres 24 de maig a les 18 hores de la tarda es farà una activitat familiar molt especial. Es tracta d'una Hora del conte simultània a nou biblioteques del Maresme. 9 narradores i 9 il·lustradores i il·lustradors, cada parella a una biblioteca diferent, explicaran i dibuixaran en directe tres contes sobre parcs: una llegenda del parc, una obra publicada per l'il·lustrador/a amb el bosc com a protagonista i un conte inventat entre tots els nens i nenes que assisteixin a l’activitat. Es diu Dibuixa'm un parc i en resum són narracions il·lustrades en directe que parlen de parcs i natura. Aquí teniu les biblioteques, amb la llista d'autors i contacontes participants: