A la tardor, emocions i poesia A la tardor, emocions i poesia

 

Arriba la tardor i un any més els bibliobusos  El CastellotMontau i  Montserrat tornen a organitzar unes campanyes de foment de la lectura que arriben als infants de tots els pobles on donen servei.

L'objectiu és mostrar com el bibliobús pot aportar propostes divertides i interessants per a tots aquells nens i nenes amb ganes de passar-ho bé i d'aprendre més coses del món que els envolta.

 

Concretament hi haurà dues campanyes:

La poesia de Joana Raspall al Bibliobusos El Castellot i Montau

 

Amb aquesta campanya ens aproparem a la poesia i aprendrem a mirar el que ens envolta amb ulls de poeta. 

La companyia El somni del drac oferirà  Els secrets de la Joana a tots els pobles atesos pel bibliobús. Amb la música en directe de l'acordió i la guitarra, així com d'altres instruments tradicionals, ballant, recitant i cantant, els dos artistes de la companyia faran reviure poemes de Joana Raspall que trobaran amagats dins de diferents capses esparses per l'escenari; serà tota una festa de la poesia!

Dintre del recorregut del Bibliobús El Castellot, la primera actuació tindrà lloc a Sant Martí Sarroca el dilluns 17 d'octubre, a les 15.15 h. I en el cas del Bibliobús Montau l'activitat s'iniciarà a Les Cabanyes el dimecres 19 d'octubre, a les 9.30 h.

 

Més informació:

 

Un món d'emocions al Bibliobús Montserrat


Segur que llegint t'has entendrit, t'has petat de riure, has passat por, t'has mort de curiositat, has sentit ràbia i impotència, però també afecte, admiració i orgull...

Tots els infants dels pobles servits pel Bibliobús Montserrat podran veure Viatges de paper, un espectacle de petit format amb Marcel Gros dalt de l'escenari. El famós pallasso ens mostrarà tot un món de vivències sorgides d'un llibre molt particular.

La primera actuació tindrà lloc a el dia 3 d'octubre a La Beguda Alta, el dilluns 3 d'octubre a les 15.15 h.

 

 

Més informació:

Vés a la plana de Bibliobusos

Vés a Gènius