Visualització del contingut web Visualització del contingut web

Els bibliobusos circulen pels pobles de la província amb moltes propostes per a tu. Ara en pots tenir un a casa teva si et descarregues aquesta làmina i segueixes les instruccions.

Visualització del contingut web Visualització del contingut web

Memòria sobre rodes és un projecte adreçat als infants del cicle superior de primària dels municipis que visiten els bibliobusos de la Xarxa.

Es vol recuperar la memòria històrica a través de la recollida de fotografies antigues i testimonis orals, perquè els infants sàpiguen com era el seu poble fa més de 50 anys.

Els nois i noies del cicle superior de l'Escola Muntanyola ja van presentar el seu treball als responsables del Bibliobús Tagamanent, pots veure els resultats en aquest vídeo:

 

Més informació sobre el projecte.

Al web Memòria sobre rodes pots veure aquest treball i d'altres que s'estan duent a terme.

Visualització del contingut web Visualització del contingut web

Visualització del contingut web Visualització del contingut web

Text, només hi ha 2 contes sobre bibliobus

A la tardor, emocions i poesia A la tardor, emocions i poesia

 

Arriba la tardor i un any més els bibliobusos  El CastellotMontau i  Montserrat tornen a organitzar unes campanyes de foment de la lectura que arriben als infants de tots els pobles on donen servei.

L'objectiu és mostrar com el bibliobús pot aportar propostes divertides i interessants per a tots aquells nens i nenes amb ganes de passar-ho bé i d'aprendre més coses del món que els envolta.

 

Concretament hi haurà dues campanyes:

La poesia de Joana Raspall al Bibliobusos El Castellot i Montau

 

Amb aquesta campanya ens aproparem a la poesia i aprendrem a mirar el que ens envolta amb ulls de poeta. 

La companyia El somni del drac oferirà  Els secrets de la Joana a tots els pobles atesos pel bibliobús. Amb la música en directe de l'acordió i la guitarra, així com d'altres instruments tradicionals, ballant, recitant i cantant, els dos artistes de la companyia faran reviure poemes de Joana Raspall que trobaran amagats dins de diferents capses esparses per l'escenari; serà tota una festa de la poesia!

Dintre del recorregut del Bibliobús El Castellot, la primera actuació tindrà lloc a Sant Martí Sarroca el dilluns 17 d'octubre, a les 15.15 h. I en el cas del Bibliobús Montau l'activitat s'iniciarà a Les Cabanyes el dimecres 19 d'octubre, a les 9.30 h.

 

Més informació:

 

Un món d'emocions al Bibliobús Montserrat


Segur que llegint t'has entendrit, t'has petat de riure, has passat por, t'has mort de curiositat, has sentit ràbia i impotència, però també afecte, admiració i orgull...

Tots els infants dels pobles servits pel Bibliobús Montserrat podran veure Viatges de paper, un espectacle de petit format amb Marcel Gros dalt de l'escenari. El famós pallasso ens mostrarà tot un món de vivències sorgides d'un llibre molt particular.

La primera actuació tindrà lloc a el dia 3 d'octubre a La Beguda Alta, el dilluns 3 d'octubre a les 15.15 h.

 

 

Més informació:

Vés a la plana de Bibliobusos

Vés a Gènius