Directori de bibliobusos de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona

Memòria sobre rodes Memòria sobre rodes

Memòria sobre rodes és un projecte adreçat als infants del cicle superior de primària dels municipis que visiten els bibliobusos de la Xarxa.

Es vol recuperar la memòria històrica a través de la recollida de fotografies antigues i testimonis orals, perquè els infants sàpiguen com era el seu poble fa més de 50 anys.

Els nois i noies del cicle superior de l'Escola Muntanyola ja van presentar el seu treball als responsables del Bibliobús Tagamanent, pots veure els resultats en aquest vídeo:

 

Més informació sobre el projecte.

Al web Memòria sobre rodes pots veure aquest treball i d'altres que s'estan duent a terme.

Bibliobús Montserrat Bibliobús Montserrat

El Bibliobús Montserrat estrena vehicle.  El canvi de vehicle porta diverses millores com ara oferir més espai interior, amb una part extensible, i disposar d’una pantalla per donar informacions i programar activitats de cinema.

El Gènius i la Valentina donaran la benvinguda al nou vehicle del Bibliobús Montserrat aquest dissabte 20 de gener a les 20h a Copons. 

L’acte inclourà també l’espectacle “Amb B de Brossa” de TeatreAula i una visita al nou bibliobús. Hi haurà també un espai amb caixes, postals i colors perquè dediquis un dibuix al bibliobús, i podràs fer-te una foto amb en Gènius i la Valentina. 

Retalla el bibliobús Retalla el bibliobús

Els bibliobusos circulen pels pobles de la província amb moltes propostes per a tu. Ara en pots tenir un a casa teva si et descarregues aquesta làmina i segueixes les instruccions.