Gènius - Biblioteca Virtual

Detall d’article

Article Article

Piscines i bibliopiscines
Piscines i bibliopiscines

A la Valentina li agrada anar a la piscina

Mitjana (0 Vots)

Les piscines són una de les opcions que tens a l'estiu per nedar, refrescar-te, banyar-te i combatre la calor. Platges i rius també són altres espais amb aigua que ben fresqueta poden ajudar-te a passar una bona estona.

Hi ha piscines de molts tipus, poden ser tancades i climatitzades però per suposat la teva preferida en aquest temps serà a l'aire lliure ja sigui municipal o potser de l'hotel o de l'apartament del teu joc d'estiueig.

Les piscines poden ser d'unes mides molt grans i estar preparades per fer campionats. Deixant de banda els jocs olímpics, hi ha altra competició molt important a nivell mundial, és el Campionat del Món. Durant els últims dies del mes de juliol d'aquest any 2015 es disputarà a Kazan i s'esperen èxits d'algunes representants com Mireia Belmonte o l'equip de sincronitzada. Són esportistes que van aconseguir medalles als últims Jocs Olímpics i també a l'anterior campionat del món celebrat a Barcelona, ara fa 2 anys.

Altra ús molt divertit d'una piscina es convertir-la en biblioteca. Així de la mateixa manera que existeixen les biblioplatges, biblioterrasses... també tenim les bibliopiscines on pots consultar, llegir i endur-te en préstec, alguns còmics, revistes, contes... per gaudir de la lectura a la fresca.

Consulta aquí les bibliopiscines de la província de Barcelona. Segurament trobaràs alguna a prop.

Font d'informació: Xarxa de Biblioteques Municipals