Detall d’imatge - Gènius

Ruta de navegació

Imatge

Gepetto era fuster
Gepetto era fuster

Gepetto animat

Saps quina era la professió de Geppetto, el pare de Pinotxo?.... Era fuster, i segur que tots vosaltres sabeu que un fuster és una persona que té com a ofici treballar la fusta, oi?

Els fusters fan servir moltes eines manuals, com el llapis, el martell, el tornavís, el vernís, la cola... i també eines elèctriques, com la polidora i el ribot elèctric.

Els materials que utilitzen són molt variats, des de la fusta natural, fins la fusta tractada, o materials sintètics... i poden construir moltes coses, com cadires, taules...

El de fuster, és un dels oficis més antics del món, ho era Josep de Natzaret (el pare de Jesús), i també ho han estat personatges famosos, com en Harrison Ford  (conegut sobretot pel seu personatge d'Indiana Jones).

Font d'informació:

La teva privacitat és la nostra prioritat

Aquest portal web únicament utilitza galetes pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de la Diputació de Barcelona que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.

Més informació