Guia de lectura

Cuina d'estiu

Cuina d'estiu
Guia creada per:
  • Sant Vicenç dels Horts. Biblioteca Les Voltes

La cuina d’estiu és plena de plats frescos, begudes i gelats. També les vacances conviden a reunir-se al voltant d’una bona paella, aperitius i barbacoes.
Les propostes que presenten els llibres de cuina són un gran recurs per renovar els plats d’aquesta época i fugir de les insulses amanides de pocs ingredients o els refrescos ensucrats. Perquè ens agrada de totes totes gaudir del bon menjar i fer-ho amb productes de temporada, saludables i també plens de bon gust hem volgut recollir en aquesta guia documents que a les vostres mans siguin el pont directe a una bona taula d’estiu.
 

Data de creació: 01/06/2022

Última actualització: 19/08/2022

Verdures i fruits de la terra de temporada


 El Codony : com preparar-lo 11 vegades
El Codony : com preparar-lo 11 vegades
Comas, Fina  
Barcelona : SD, DL 2013
 El Julivert : com preparar-lo 10 vegades
El Julivert : com preparar-lo 10 vegades
Solé i Torné, David  
Barcelona : SD, 2008
 El Nap : com preparar-lo 10 vegades
El Nap : com preparar-lo 10 vegades
Massó, Josep M.  
Barcelona : SD, DL 2007
 El Tomàquet : com preparar-lo 10 vegades
El Tomàquet : com preparar-lo 10 vegades
Aguirre, Mariona  
Barcelona : SD, DL 2006
 L'All : com preparar-lo 10 vegades
L'All : com preparar-lo 10 vegades
Arpa, Pere  
Barcelona : SD, DL 2006
 La Ceba : com preparar-la 11 vegades
La Ceba : com preparar-la 11 vegades
Baliu de Kirchner, Glòria  
Barcelona : SD, DL 2011
 La Patata I : com preparar-la 10 vegades
La Patata I : com preparar-la 10 vegades
Camprodon, Rosa  
Barcelona : SD, 2008
Torna a l'inici