Guia de lectura
Cuina d'estiu
Guia creada per:
- Sant Vicenç dels Horts. Biblioteca Les Voltes
La cuina d’estiu és plena de plats frescos, begudes i gelats. També les vacances conviden a reunir-se al voltant d’una bona paella, aperitius i barbacoes.
Les propostes que presenten els llibres de cuina són un gran recurs per renovar els plats d’aquesta época i fugir de les insulses amanides de pocs ingredients o els refrescos ensucrats. Perquè ens agrada de totes totes gaudir del bon menjar i fer-ho amb productes de temporada, saludables i també plens de bon gust hem volgut recollir en aquesta guia documents que a les vostres mans siguin el pont directe a una bona taula d’estiu.
Les propostes que presenten els llibres de cuina són un gran recurs per renovar els plats d’aquesta época i fugir de les insulses amanides de pocs ingredients o els refrescos ensucrats. Perquè ens agrada de totes totes gaudir del bon menjar i fer-ho amb productes de temporada, saludables i també plens de bon gust hem volgut recollir en aquesta guia documents que a les vostres mans siguin el pont directe a una bona taula d’estiu.
Data de creació: 01/06/2022
Última actualització: 19/08/2022
Seccions de la guia
Verdures i fruits de la terra de temporada
El Codony : com preparar-lo 11 vegades
Comas, Fina
Barcelona : SD, DL 2013
El Julivert : com preparar-lo 10 vegades
Solé i Torné, David
Barcelona : SD, 2008
El Nap : com preparar-lo 10 vegades
Massó, Josep M.
Barcelona : SD, DL 2007
El Tomàquet : com preparar-lo 10 vegades
Aguirre, Mariona
Barcelona : SD, DL 2006
L'All : com preparar-lo 10 vegades
Arpa, Pere
Barcelona : SD, DL 2006
La Ceba : com preparar-la 11 vegades
Baliu de Kirchner, Glòria
Barcelona : SD, DL 2011
La Patata I : com preparar-la 10 vegades
Camprodon, Rosa
Barcelona : SD, 2008