Guia de lectura

Arriba el Nadal

Arriba el Nadal
Guia creada per:
  • Tiana. Biblioteca Can Baratau

Amb l'arribada del fred i l'hivern venen les dates més màgiques de l'any pels nens i nenes: el Nadal. Ens ve a veure el tió, cantem nadales, fem xerinola, vénen els tres Reis d'Orient, fem manualitats... I des de la Biblioteca hem volgut fer una tria de tot una mica per aquestes dates tan assenyalades, recollint manualitats, contes, històries, vídeos, webs...

Data de creació: 07/12/2012

Última actualització: 22/01/2015

Joguines i consum responsable


Autoria: Agència Catalana de Consum

Des de l'Agència Catalana de Consum es proposen aspectes generals a tenir en compte sobre el consum de les joguines: legislació, etiquetatge, aspectes a valorar a l'hora d'efectuar la compra...

Autoria: Fundación Crecer Jugando y Asociación Española de Fabricantes de Juguetes

Pàgina web especialitzada en jocs i joguines infantils, promoguda per les empreses multinacionals i els grans distribuïdors de joguines. Té un cercador amb més de 1500 productes dels fabricants i marques més conegudes del mercat. Permet buscar per edat, per tipus de joguina, per marca, per les característiques de l'infant o per una entitat (escola o hospital). Resumint dona tota mena d'informació sobre jocs i joguines.

Autoria: Centre de Recerca i Informació en Consum i la Xarxa de Consum Solidari

És una pàgina que permet reflexionar una mica i pensar abans d'anar a comprar les joguines. Ens parla sobre la seva importància, el seu ús i el seu consum. També ens ofereix informació sobre recursos pedagògics i què fer amb les joguines que ja no volem.

Autoria: Centre de Recerca i Informació del Consum

Pàgina web de la revista en paper Opcions, que difon el Consum Conscient i Transformador. Es pot baixar en format pdf el número dedicat al consum de joguines. Ofereix assessorament abans d'efectuar la compra.

Torna a l'inici