Novetats

¿Dónde está mi tribu? :

Olmo, Carolina del

Madrid : Clave Intelectual, DL 2013

Ens trobem davant d’un llibre que plasma molt bé totes les inquietuds que qualsevol mare/pare novell ha sentit davant la maternitat/paternitat i la criança dels fills.

La recerca d’informació per solventar múltiples dubtes, el trobar-te amb diferents corrents de criança, la poca ajuda de familiars, que l’única cosa que fan és angoixar-te, sino tens les coses clares. I la soledat. Vivim en pobles/ciutats allunyats de la família. Això pot ser molt bo! Però també bastant cansat i a vegades desesperant.

Carolina del Olmo ens explica el procés de com es va convertir en mare, mostrant sentiments i sensacions, ens parla de tota la resta, d'altres mares, de com ho fan, de com ho viuen, de com la societat afecta les mares i pares actuals, de com s'ha comportat fins ara amb els nens i de quin paper juga cada un d'ells ara, en un món cada vegada més individualista.

L’autora que té un blog amb el mateix nom, Dónde está mi tribu?, confesa que” ha volgut i ha aconseguit navegar en les difícils aigües de la criança buscant el seu propi nord que no trobava en les conegudes corrents d’educació actuals”. 

Aquest és un llibre poc superficial , que et farà pensar i molt. El que no vol dir que el que conté ens hagi d’agradar.

Blog : Dónde está mi tribu?

Adequat per a pares i mares.

Recomanat per Olga Pato Núñez. Bib. Ramón Fernàndez Jurado de Castelldefels.

27/03/2019