Novetats Novetats

 • Animalades de cine

  Animalades de cine

  [Barcelona] : Rita & Luca, DL 2017

  És una versió lliure de faules populars amb sentit de l’humor i enginy.  Sis petites històries universals: “el corb i la guineu”, “la granota que es volia fer tan gran com un bou”, la gallina, l’elefant i la serp”, “rumors” i “el pingüí”.

   

  20/03/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • El món és casa meva

  El Món és casa meva

  Brami, Maïa

  Barcelona : Zahorí Books, 2017

  Entre l’àlbum i el documental, aquest llibre és un viatge al voltant del món vist pels nens. Cada nen explica la seva vida quotidiana: casa seva, la seva escola, la seva família, els seus plats favorits, les festes tradicionals. Moltes oportunitats per al lector de descobrir diferents cultures, climes, usos i costums d’altres països.

  20/03/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Fora de guió

  Fora de guió

  Padilla de Juan, Arturo

  Barcelona : Fanbooks, 2017

  La Iraida, una noia madrilenya, comença a treballar en una botiga de roba de luxe de La Roca Village. Un dia topa amb un anunci d’una web, Onlyfriends, que ofereix amics a canvi d’una quota mensual. La web promet que una sèrie de persones aniran sorgint en el teu dia a dia sense que se t’adonis. L’única condició és que mai no els pregunti si treballen per a la web...

  20/03/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Las aventuras del mono Pipí

  Las Aventuras del mono Pipí

  Collodi, Carlo,

  Madrid : Siruela, cop. 2017

  Divertida història que ens narra les peripècies de Pipí, un mico de color de rosa molt  entremaliat i rebel.  És una nova versió del clàssic italià escrit pel famós Carlo Collodi, l'autor del Pinotxo. Viurem les aventures i desventures d'aquest mico rosa que sovint es troba en mig de tot un seguit de problemes degut a robar, mentir , ser rebel o prometre coses que després no compleix. Vols saber com se'n sortirà?

  Llegeix un fragment.

  20/03/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Lunámbula

  Lunámbula

  Turkowski, Einar

  Barcelona [etc.] : Libros del Zorro Rojo, 2009

  Segueix les aventures d’estiu de dos nens que segueixen a la seva enigmàtica veïna en les seves incursions nocturnes per una ciutat portuària. Una persecució sigil·losa que els porta a presenciar fenòmens desconcertants, que nit rere nit, els allunyen una mica més de casa, però també els permet apropar-se a la veritable intenció del misteriós personatge de Lunàmbula.

  20/03/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Sinfronteras

  Sinfronteras

  Pla, Imma

  Barcelona [etc.] : Libros del Zorro Rojo, 2017

  Un llibre joc on podràs crear infinitat de nous països i les seves banderes. A partir de  la selecció de 45 països d’arreu del món tindràs l’oportunitat de fer volar la imaginació i fer més de 2000 combinacions diferents plenes de color. Que et semblaria viure a ALE-GRIA , a  COSTA-GUAY o a RU-RÚ?

  20/03/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Somos la leche

  Somos la leche

  Padró, Alba

  Barcelona : Grijalbo, 2017

  La maternitat és una etapa desconeguda, plena de mites i pors, si ets mare primerenca. I si vols alletar el teu nadó, has de saber que es pot aprendre a donar el pit, que no és un acte instintiu. Disposar d'informació i suport és vital per poder decidir sobre tots els aspectes de la lactància.

  Somos la leche respon  les preguntes més freqüents que es pot fer una mare primerenca: Com em preparo per a la lactància? Què passa si el meu nadó no s'agafa bé o no guanya pes? Fins quan he de donar el pit i quan es recomana el deslletament? Com compatibilitzo la lactància materna amb la tornada a la feina?

  Alba Padró és clara en aquest llibre: allò realment important és que la mare i el nadó estiguin bé!

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  19/03/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Escola de fantasia Reflexions sobre educació per a mestres, pares i nens

  Escola de fantasia

  Rodari, Gianni,

  Barcelona : Blackie Books, 2017

  Els textos que presenta  Gianni Rodari, el mestre de la fantasia,  en aquest llibre van ser escrits als anys setanta, però la seva aposta insubornable per un ensenyament més ple i creatiu segueix sent del tot moderna.

  Ara torna a reeditar-se el mestre de la fantasia amb els seus textos més compromesos en aquest volum, Escola de fantasia. Un banquet d’idees per tal de renovar l’educació que, a hores d’ara, semblen encara més vigents que quan van ser publicades.

  Rodari mai no va avorrir els seus alumnes. Tampoc els seus lectors.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  19/03/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Charlie y la fábrica de chocolate

  Charlie y la fábrica de chocolate

  [S.l.] : Warner, DL 2017

  Una nova versió del clàssic de Roald Dahl, aquesta vegada amb dos protagonistes molt especials, Tom i Jerry, els famosos i més estimats enemics, un gat i un ratolí. Gaudeix en una de les fàbriques més misterioses de xocolata de les malifetes d’en Tom i Jerry. Una aventura plena de cops, riures i dolços.

  20/03/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Anatomia

  Anatomia

  Druvert, Hèlène

  Madrid : Maeva, cop. 2017

  12 solapes animades amb encunyats faran que descobreixis tots els racons del cos humà i t’introdueixis en els misteris de l’anatomia humana. Aquí tens un capítol.

  20/03/2018
  Mitjana (0 Vots)