Novetats

 • Niños felices : guía para perfeccionar la autoridad de los padres y la autoestima de los hijos

  Niños felices : guía para perfeccionar la autoridad de los padres y la autoestima de los hijos

  Dias, Magda Gomes

  Madrid : La Esfera de los Libros, julio de 2022

  L’autora es experta en l’assessorament de famílies sobre educació infantil. Amb aquest llibre defensa la criança positiva,  educació emocional, el respecte i el vincle necessari per educar persones segures i resilients. Ofereix consells de la vida diària i incorpora explicacions clares. Un manual ben complet per a pares i mares que volen educar amb empatia, equilibri i tenir bona relació amb els seus fills i filles. 

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  23/11/2022
  Mitjana (0 Vots)
 • ¡Escúchalos! : por una crianza con empatía

  ¡Escúchalos! : por una crianza con empatía

  Hematocrítico

  Barcelona : Paidós, junio de 2022

  Aquest llibre és un manifest en defensa dels nens. Planteja una criança més respectuosa amb els nens i les nenes i que es centri en l'empatia, l'escolta, la tendresa i l'acompanyament. Segons l’autor, els pares i mares d’avui en dia ho volen fer tan bé que s’obliden que els veritables protagonistes de la infància són els nens i nenes.  
  L’autor que aporta la seva experiència de pare i d’educador reclama que la criança dels fills i filles no persegueix formar superpersones, extremadament formades per un futur entorn laboral, sinó acompanyar al creixement de persones tranquil·les, segures i felices.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 
   

  21/11/2022
  Mitjana (0 Vots)
 • Parir en casa : desmontando prejuicios, acercando realidades

  Parir en casa : desmontando prejuicios, acercando realidades

  Casadevall, Laia

  Barcelona : Vergara, juliol de 2022

  Laia Casadevall és una experta llevadora, assessora de lactància i divulgadora científica. Defensa fermament el dret de les dones a tenir accés a informació objectiva, veraç i científica per prendre decisions sobre les seves maternitats. Es una apassionada de l’atenció al part i a la dona embarassada. Creu que totes les dones haurien de poder viure amb informació, respecte i informació. 
  El part a casa encara és una opció minoritària, però el sistema sanitari hauria de contemplar-lo com un dret. L’autora es dedica íntegrament des del 2013 als parts a domicili. En aquest llibre explica clarament el desenvolupament del part  per aclarir dubtes i fer-ne divulgació. 

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 
   

  23/11/2022
  Mitjana (0 Vots)
 • No es vago : comprender y ayudar a los alumnos con dificultades

  No es vago : comprender y ayudar a los alumnos con dificultades

  González Muñoz, David

  Pazuelo de Alarcón, Madrid : Sentilibros, [2022]

  Les darreres investigacions en neurologia i psicologia ha demostrat que el baix  rendiment de molts alumnes és degut atranstorns en el neurodesenvolupament, dificultats en l’aprenentatge i problemes emocionals. Aquest llibre pretén ajudar als pares i professors a entendre’ls i explicar la manera de tractar-los. Amb aquest llibre coneixeràs: 
  -    Característiques i manifestacions dels trastorns del neurodesenvolupament (TDAH, TEA,                    transtorns del llenguatge...) i les dificultats d’aprenentatge. 
  -    Els problemes emocionals i de conducta en la infància i adolescència
  -    La influència dels factors motivacionals. 
  -    Idees pràctiques per ajudar el teu fill o alumne. 
  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 
   

  16/11/2022
  Mitjana (0 Vots)
 • El Baby bang : 30 lecciones para superar el caos tras la llegada del bebè.

  El Baby bang :

  Deiller, Véronique

  Barcelona (España) : Zenith, marzo de 2022

  Si la teva vida s’ha capgirat des del naixement del teu fill o fil, aquest és el teu llibre. En aquestes pagines trobareu consells per ser pràctics, com aplicar el sentit comú i viure aquesta etapa amb una mica d’humor. Son 30 lliçons o temes sobre el primer any del nadó, que afecten a totes les famílies. 

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  16/11/2022
  Mitjana (0 Vots)
 • Bon dia, món : un espectacle de la vida animal!

  Bon dia, món! : un espectacle de la vida animal!

  [Barcelona] : Pack Màgic, [2022]

  En un entorn natural d’aigua i de boscos, deu animalons de diferents espècies neixen, creixen, s’observen i s’empaiten. A l’aigua, un lluç de riu molt menut vol ser gegant, una jove libèl·lula vol aprendre a lluitar i una salamandra té moltes ganes de sortir de l’aigua per descobrir un altre món. A la riba del riu, un castor desitja construir el món a la seva manera mentre que un bitó vol arribar fins a la lluna volant. A dalt dels arbres, un mussol aixeca el vol i es creua amb un ratpenat a qui li agrada molt la música. Quan per fi clareja, uns cabussons emplomallats ballen, un blauet cerca el seu lloc sota el sol i una tortuga viu meravellada per aquest món tan agitat, manté la calma i desafia el pas del temps. Els nostres deu aventurers admiren la bellesa d’aquest món i se senten afortunats de ser-hi. I tots ells, davant de la natura que els envolta exclamen: Bon dia, món!

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  18/11/2022
  Mitjana (0 Vots)
 • ¿Hay alguien ahí? : preguntario interplanetario para terrícolas inteligentes

  ¿Hay alguien ahí? : preguntario interplanetario para terrícolas inteligentes

  Duthie, Ellen

  [Madrid] : Traje de Lobo, marzo de 2022

  Preguntes interplanetàries per a terrícoles intel·ligents. Una introducció a la curiositat filosòfica des del planeta Bipopia. Si sou uns terrícoles intel·ligents només cal que: OBRIU! LLEGIU! I PENSEU! Aquest llibre us està esperant.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  18/11/2022
  Mitjana (0 Vots)
 • A la piscina : tot un estiu a l'aire lliure

  A la piscina : tot un estiu a l'aire lliure

  Gmehling, Will

  Barcelona : Vegueta, juliol de 2022

  Els germans Bukowski es fan famosos perquè salven un nadó d’ofegar-se, i la recompensa és molt més valuosa que la fama: tot un estiu a la piscina municipal! Dia rere dia superaran els seus límits dins i fora de l’aigua i convertiran aquell regal en el millor estiu de les seves vides.

  L'autor ens parla del llibre :

   

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  18/11/2022
  Mitjana (0 Vots)
 • Un estiu de luxe

  Un Estiu de luxe

  Kaurin, Marianne

  Lleida : Pagès Editors, juny de 2022

  Aquest estiu, la Ina no anirà de vacances enlloc, però l'últim dia de classe explica als seus companys que ella i la seva mare passaran uns dies al sud en un complex hoteler de somni. «El sud no és cap lloc concret», protesta una de les nenes de la classe. I és ben cert que el sud no és cap país que un pugui assenyalar al mapa del món. Una altra cosa ben certa és que, aquest estiu, la Ina no sortirà de la modesta cooperativa d’habitatges on viu amb la seva mare. Però podria passar que les vacances que ella preveu que siguin les pitjors de la seva vida acabin sent les millors. Perquè, si un hi rumia bé, el sud pot ser qualsevol lloc, i les bones amistats neixen quan un menys s’ho espera. 

  Llegeix un fragment

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  18/11/2022
  Mitjana (0 Vots)
 • Cames

  Cames

  Granero, Nono

  Barcelona : Thule, maig de 2022

  De què series capaç per amor? Què faries per estar a l’alçada d’un amor inassolible? Podries fins i tot crear un invent que et convertís en una celebritat? I creuries que només n’hi hauria prou amb això?. 

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  07/11/2022
  Mitjana (0 Vots)