Novetats Novetats

 • Piel con piel: los secretos de una crianza feliz

  Piel con piel

  Gómez Papí, Adolfo

  Barcelona : Planeta, cop. 2018

  El reconegut pediatra i especialista en nounats Adolfo Gómez Papí, desenvolupa en aquest llibre l'etapa que comença en l'embaràs de la mare fins als primers mesos de vida del nadó. El doctor, partidari de la criança basada en l'afecció i de la lactància materna, ens ensenya com afrontar aquesta etapa tan important i de canvi vital d'una forma natural i sense traumes, per poder gaudir-la al màxim.

  Un llibre en el qual no s'obliden temes tan importants com l'alimentació del nadó, el plor, la figura del pare i de la resta de la família, com adormir-, la tornada a la feina, la llar d'infants o la cangur.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  15/10/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Embarazo y parto

  Embarazo y parto

  Santos Leal, Emilio

  Madrid : Oberon, cop. 2018

  Des del moment en què el test dóna positiu, hi ha un munt de preguntes que s'amunteguen en el nostre cap: Com serà el seguiment de l'embaràs? Com es calcula el calendari? Quines proves mèdiques em faran? El part fa mal? Quin ha de ser el meu paper com a pare de la criatura?

  L'embaràs i el part són experiències meravelloses i úniques per als pares. Moltes vegades el sistema ens tracta paternalistament i ens impedeix gaudir plenament d'un procés tan natural com intens, mostrant gairebé com un estat de malaltia.

  Emilio Santos Leal, ginecòleg i psiquiatra, ens explica de manera senzilla i amena tot el que necessitem saber de l'embaràs i el part, per així poder decidir amb coneixement i criteri, fugint dels prejudicis i estereotips que tantes vegades hem escoltat.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  16/10/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Mai Mai Miracle

  Mai Mai Miracle

  [Barcelona] : Selectavisión, DL 2018

  Shinko és una nena de tercer de primària que viu feliç al camp i combina la seva imaginació amb el que li explica el seu avi, un antic professor d’escola, per a tornar a la vida a la ciutat i a la gent que va habitar-hi fa milers d’anys. Un dia, es fa amiga de Kiiko, una tímida nena de Tòquio que acaba de traslladar-se al poble. Juntes tractaran d’imaginar com era una petita i solitària princesa que va anar a viure a la seva ciutat a l’era Feudal.

   

  17/09/2018
  Mitjana (1 Vot)
 • Exploradors de l'espai

  Exploradors de l'espai

  De Amicis, Giulia

  Barcelona : Vicens Vives, cop. 2018

  Vols conèixer els secrets de l'espai? Aquest llibre reuneix les dades científiques més interessants sobre l'univers, juntament amb divertides curiositats i il·lustracions reveladores.

  17/09/2018
  Mitjana (1 Vot)
 • L'Estiu que vaig conèixer el Che

  L'Estiu que vaig conèixer el Che

  Garlando, Luigi

  Alzira : Bromera, cop. 2018

  L’estiu que vaig conèixer el Che hi havia foc als turons i Brasil va encaixar set gols contra Alemanya. No l’oblidaré mai. Com no oblidaré mai la festa dels meus dotze anys, que va ser l’inici de la història i la fi de moltes coses.” Així comença aquesta novel·la que uneix el present amb el passat, la Itàlia actual amb la biografia extraordinària del Che Guevara i, per sobre de tot, la vida d’un net i el seu avi. A partir del moment que, per una casualitat, Cesare s’adona que el seu avi té tatuat el rostre del líder revolucionari, descobrirà amb ell una trajectòria sorprenent que posarà a prova les conviccions de tots dos, alhora que enfortirà la seva relació. 

  17/09/2018
  Mitjana (1 Vot)
 • La Meva germana és la pera

  La Meva germana és la pera

  Wilson, Jacqueline

  Barcelona : B de Blok, cop. 2018

  Aquí tenim la història de la Marty i la Melissa, dues germanes que no podrien ser més diferents. La Marty és desordenada i li encanten els animals, els còmics i gaudeix jugant com si fos un nen. Per això, haver de conviure amb la seva germana Melissa, que és femenina i amant absoluta del color rosa, és un veritable malson. I tot es complica encara més quan han de compartir habitació...! Com ho solucionaran?

   

   

  17/09/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • La niña invisible

  La Niña invisible

  Puño

  Boadilla del Monte : SM, cop. 2018

  *Premio el Barco de Vapor 2018*

  En el temps dels avis, dels avis dels teus avis, quan encara no s’havia inventat el “bon dia”, Trog va voler fer un viatge. Però  a la tribu dels Invisibles, el viatge només el feien els nens. I Trog era una nena, així que Trog va decidir fer els que feien els nens. Va sortir de nit, va creuar la terra erma i va cercar una pressa.

   

  17/09/2018
  Mitjana (1 Vot)
 • El bosc

  El Bosc

  Bozzi, Riccardo

  Santander : Milrazones, 2018

  La vida de tots nosaltres com un viatge exploratori a través d’un espai de dimensions i possibilitats desconegudes. Des de que naixem avancem a les palpentes, així com mirem i toquem per això aquest llibre té una textura tant especial, amb relleus i troquelats que ens faran recordar les nostres primeres passes.

  17/09/2018
  Mitjana (1 Vot)
 • La Actividad física, el ejercicio y el deporte con niños y adolescentes

  La Actividad física, el ejercicio y el deporte con niños y adolescentes

  Rosselli C., Pablo

  Bogotá [etc.] : Editorial Médica Panamericana, cop. 2018

  El propòsit d'aquesta obra és ressaltar la importància de l'activitat física i l'esport en la infància i adolescència amb èmfasi en els efectes contraproduents del sedentarisme. Els beneficis de l'activitat física, l'exercici i l'esport en la salut de l'ésser humà són indiscutibles ja que aquests, en qualsevol de les seves formes, no només representen una font de distracció i recreació, sinó que és la mesura de salut pública més eficient per preservar la salut física i mental d'una comunitat.

  Està dirigit a metges pediatres, ortopedistes, fisiatras, especialistes en medicina de l'esport, metges generals, psicòlegs, psiquiatres, terapeutes ocupacionals, fisioterapeutes, pedagogs i professors d'educació física que estan en l'obligació de conèixer els beneficis de l'esport i l'activitat motora en la salut física i mental dels nens al seu càrrec.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  28/08/2018
  Mitjana (1 Vot)
 • El viaje de tu vida

  El viaje de tu vida

  Galán Bertrand, Lucía

  Barcelona : Planeta, 2018

  Quan decideixes fer el pas de convertir-te en mare o en pare, probablement et trobis en un dels moments més dolços de tota la vida. Obres la maleta que t'acompanyarà durant tot el viatge i l'comences a omplir-la  de somnis per complir, de plans i d'amor, de moltíssim amor. I en aquesta fantasia, sense adonar-te'n, t'imagines a un fill perfecte, portant una relació de parella perfecta, vivint una vida perfecta. Però saps què passa? Que la perfecció no existeix, ni en ells, ni en nosaltres, ni en res del que ens envolta.

  En aquest llibre parlarem dels millors cures per als més petits, com l'alimentació infantil o la vacunació, però també del que ningú parla però tots pensen, del que tots riem i plorem, acompanyats o en la intimitat: de nens sensibles i nenes guerreres, homosexualitat, aprenentatges després d'un divorci, adopció, reproducció assistida, discapacitat, malalties cròniques en famílies absolutament inspiradores, postpart femení i també masculí ... de tots i cadascun dels capítols extrauràs un valuós aprenentatge que t'acompanyarà per sempre.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  28/08/2018
  Mitjana (1 Vot)