Novetats Novetats

 • Grandes aprendizajes Montessori para pequeñas manos: ¡60 recetas y 70 actividades Montessori para niños autónomos y satisfechos!

  Grandes aprendizajes Montessori para pequeñas manos

  Zucchi, Audrey

  Madrid : Oberon, [2019]

  Tens ganes d'ajudar el teu fill en el seu aprenentatge i fer que participi en la VIDA amb majúscula? La cuina és la resposta! Elaborar receptes junts et permetrà posar en pràctica nombroses activitats Montessori els beneficis de les quals, des del cervell fins a l'estómac, són nombrosos i extraordinaris.

  Una altra pregunta: al teu fill li costa escriure? Ajuda'l a desenvolupar la musculatura dels seus dits i els canells amassant la base d'un pastís. La mestra li ha comentat la seva falta de concentració? Posa'l a desgranar pèsols.
  Li costa tenir confiança en si mateix? Ensenya'l a utilitzar un ganivet i a trencar un ou ell sol.
  Li interessen les lletres i els números? Aprofita algunes receptes per treballar la fonologia 'o repassa les proporcions fent-lo mesurar ingredients!

  Audrey Zucchi, inspirant-se en la pedagogia ontessori i els els darrers descubriments sobre el cervell infantil, proposa kits pedagògics en els que permet als nens experimentar amb total autonomia. 

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  20/11/2019
  Mitjana (0 Vots)
 • Tu embarazo día a día

  Tu embarazo día a día

  Barcelona : Libros Cúpula, marzo de 2019

  Tu embarazo día a día  és una completa i pràctica obra sobre la gestació. el part i les dues primeres setmanes de vida del nadó.

  La detallada informació que conté aquesta guia permetrà a la futura mare no només entendre els canvis que es produeixen durant aquests 280 dies inoblidables. sinó també seguir el desenvolupament del fetus a l'interior de l'úter gràcies a les sorprenents imatges que la il·lustren.

  En aquesta obra el lector trobarà:

  • Respostes a tots els seus dubtes sobre l'embaràs de la mà dels millors experts.

  • Consells sobre nutrició. exercicis i altres qüestions per mantenir-se en forma durant l'embaràs.

  • Explicacions detallades sobre els canvis que es produeixen en el cos de la mare durant aquests nou mesos.

  • Una guia pràctica per saber com atendre les necessitats del nadó durant les seves dues primeres setmanes de vida.

  • Més de 1.000 imatges. algunes d'elles d'última generació. que mostren el desenvolupament del fetus en l'úter dia a dia.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  11/11/2019
  Mitjana (0 Vots)
 • Estrategias y soluciones para padres adoptivos de la a a la z

  Estrategias y soluciones para padres adoptivos de la a a la z

  Naish, Sarah

  Barcelona : Ediciones Obelisco, abril de 2019

  Una guia completa de criança terapèutica, amb consells útils per a 60 problemes comuns,  ordenats de l'A a la Z.

  La paternitat terapèutica és un estil de criança profundament enriquidor, i és especialment eficaç per a nens amb dificultats d'afecció o que van experimentar algun tipus de trauma infantil. Aquest llibre proporciona tot el que es necessita saber per a poder ser un pare eficaç.

  El llibre Estrategias y soluciones para padres adoptivos de la a a la z brinda als pares i cuidadors d’un procés a seguir, estructurat pas a pas i  és fàcil d'utilitzar i interpretar, per a respondre a les conductes i desafiaments comuns que presenten els nens traumatitzats. Els temes tracten des del comportament agressiu fins a les dificultats per a dormir, i inclouen consells sobre quins motius podrien desencadenar aquests problemes i com respondre terapèuticament per començar a resoldre els desafiaments que plantegen.

  Fàcil de consultar i escrit amb un estil senzill, aquest llibre és imprescindible per a tots els “pares teraupèutics”

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  Estrategias y soluciones para padres adoptivos de la a a la z
  31/10/2019
  Mitjana (0 Vots)
 • Quin embolic

  Quin embolic!

  Vic : Eumo, 2019

  Quin embolic! és una invitació a llegir rient, a gaudir del joc que ens ofereix la literatura. La manera més divertida d’encomanar el gust per la lectura és a través del joc. Contes rimats, cançons, poemes, embarbussaments… ens atrapen amb les rimes i la música, amb el so i les repeticions. Quin embolic! Però quan comencem a estirar-ne el fil, se’ns afina l’enginy i la imaginació i voldríem que el joc no acabés mai. Amb la llengua ens hi podem “embolicar” i passar estones ben divertides.

   

   

  23/10/2019
  Mitjana (0 Vots)
 • Gordon i Paddy

  Gordon i Paddy

  [Barcelona] : Pack Màgic, [2019]

  El cap de policia del bosc Gordon està a punt de retirar-se i ha de trobar un nou assistent. Paddy, una ratolineta intel·ligent amb un gran sentit de l’olfacte,  sembla ser la candidata adequada. Junts han de resoldre l’últim cas de Gordon: el misteri de les glans desaparegudes de l’esquirol. Podria ser la guineu qui se les ha endut? Gordon i Paddy aviat ho esbrinaran. Una pel·lícula sobre l’amistat entre generacions, l’intercanvi de coneixements i la importància de no fer cas de les conclusions massa ràpides.

   

   

  24/10/2019
  Mitjana (0 Vots)
 • Lo que pensamos, lo que decimos

  Lo que pensamos, lo que hicimos

  Oppermann, Lea-Lina

  Santa Marta de Tormes (Salamanca) : Lóguez, [2018]

  Una persona armada i emmascarada aconsegueix introduir-se a una classe de matemàtiques d’alumnes de batxillerat. A partir d’aquest moment es succeeixen una sèrie de situacions, condicionades per l’amenaça de l’arma, que aniran descobrint la veritable personalitat i defectes ocults del professor i dels seus alumnes fins al dramàtic final.

   

  28/10/2019
  Mitjana (0 Vots)
 • La Casa de los dragones

  La Casa de los dragones

  Reyna, Pablo C.

  Boadilla del Monte (Madrid) : SM, junio de 2019

  Què faries si la teva trilogia favorita no tingués tercera part? Això és el que li passa a en Marcos, ell està enganxat a la saga “carreres de dracs”. Però els bons lectors i els genets de drac no es rendeixen mai. Així que en Marcos va a la cerca de l’autor dels llibres... i  descobreix que les aventures es poden presentar en qualsevol moment i a qualsevol part.

  24/10/2019
  Mitjana (0 Vots)
 • Mariner de terra endins

  Mariner de terra endins

  Ahumada, Laia de

  Barcelona : Akiara Books, maig del 2019

  És el primer estiu d’en Jan a la muntanya, sol amb l’àvia. Fins ara s’havia passat la vida viatjant en un veler amb els pares. Haurà de descobrir els secrets de la terra, tal com coneix els del mar. En el seu quadern de bitàcola anirà anotant aquests descobriments i, sense gairebé adonar-se’n, deixarà enrere la infància per entrar de ple a l’edat de les decisions.

  30/10/2019
  Mitjana (0 Vots)
 • La Tribu que apesta

  La Tribu que apesta

  Gravel, Elise

  Albuixech : Litera, 2018

  Coneixes la Tribu-que-put? És un grup de criatures que viuen en cabanes als arbres amb els seus amics, els animals. Hi ha en Laurent, el nen pèl-roig que va amb dues guineus; la Lucie, que porta trenes i va amb una serp. I sobretot hi ha la Fanette Delcop, la cap de la tribu. La que va salvar-los a tots de les urpes de la Yvonne Quadrat.

  25/10/2019
  Mitjana (0 Vots)
 • Lo que necesitan los niños: ¿una nueva escuela?

  Lo que necesitan los niños

  Raspall, Lucas

  Rosario, Santa Fe, Argentina : Homo Sàpiens Ediciones, [2019]

  Ja han passat centenars d'anys des del naixement de l'escola i avui es presenta un context que, inevitablement, dibuixa noves necessitats. Si no parem atenció a entendre aquestes noves necessitats, si no aprenem a llegir-les, el desfasament entre la institució educativa i els nens serà ben aviat abismal -si no ho és ja-.

  En aquest llibre l'autor proposa una manera diferent de pensar el vincle entre el docent i l'alumne, sabent que no hi ha variable més influent sobre el desenvolupament de les capacitats cognitives, emocionals i socials del nen que aquesta relació.
  Després, l'autor convida a reflexionar sobre què és el que necessiten els nens i com es poden facilitar aquests aprenentatges, a partir de les aportacions de la teoria de la inclinació, les bases de la criança respectuosa i les investigacions en el camp de les neurociències, bolcada una manera diferent de mirar, pensar i sentir la infància.
  I després -mai abans- es podran dissenyar les estratègies necessàries per escurçar la distància que avui separa els nens de la seva escola.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  23/10/2019
  Mitjana (0 Vots)