Novetats Novetats

 • Diez días para enseñar a tu hijo a dormir (nov. agost 2018)

  10 días para enseñar a tu hijo a dormir

  Fernandes, Filipa Sommerfeldt

  Madrid : La Esfera de los Libros, cop. 2018

  No saps el que és dormir una nit sencera des que va néixer el seu fill? Li dónes de menjar diverses vegades perquè així es calma? S'adorm quan agafa la teva mà o toca el teu cabell? Augmenten els seus nivells d'ansietat a mida que passen les hores?

  Un nadó que no dorm ni deixa dormir és un turment en qualsevol llar. Amb aquest llibre aprendrà a 10 dies, pas a pas, un mètode innovador, pràctic i eficaç per acabar amb el desvetllament.

  L'autora, amb formació en Sleep Training, assegura que el teu fill aprendrà a dormir sol perquè es tracta d'un acte natural i necessari, i que en aquest aprenentatge no convé deixar-li plorar, sinó mantenir el contacte físic perquè se senti segur.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  26/07/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • ¿Jugamos? : cómo el aprendizaje lúdico puede transformar la educación (nov. agost 2018)

  ¿Jugamos?

  Marín, Imma

  Barcelona : Paidós, cop. 2018

  L'escola d'avui dia està saturada, estressada i plena d'obligacions. I és precisament en aquest entorn en què estem submergits on el joc pot tenir la clau que obri les portes de la innovació i el canvi, el que ens pot ajudar a superar moltes de les dificultats a què s'enfronten mares, pares, professorat i alumnes.

  Imma Marín, especialista en gamificació, ens presenta el camí cap a la transformació educativa a través del joc, un camí massa vegades incomprès fins i tot pels propis docents. Juguem?

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  26/07/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • La vida con un perro es más feliz

  La Vida con un perro es más feliz

  Ortiz, Emilio

  Barcelona : Temas de Hoy, 2018

  Tot el que has de saber per a comprendre al teu millor amic.

  Emilio Ortiz, autor de la novel·la d’èxit  A través dels meus petits ulls, ens sorprèn amb aquest llibre en el qual els gossos prenen la paraula per explicar les seves experiències i la seva relació amb els humans, i t’ajudarà a comprendre millor el teu gos,  a conèixer com funciona el seu cervell per interpretar les seves emocions i manies;  a entendre què s'amaga darrere aquesta mirada plena de tendresa, intel·ligència i devoció i a descobrir el fascinant que és la convivència amb ell.

  Un extraordinari relat, imprescindible per als amants dels animals.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  20/07/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Smoothies para niños

  Smoothies para niños

  Louet, Mireille

  Barcelona : Robinbook, cop. 2018

  Els smoothies són una bona alternativa per als nens als quals els costa menjar fruites, verdures i fins i tot llet. Els seus poderosos nutrients poden ser una magnífica alternativa a un esmorzar o un berenar. La gran varietat de sabors que es poden obtenir, les vitamines i els seus beneficis per a la salut són molts. Però a l'hora de preparar-los poden surgirnos alguns dubtes:  A quina hora prendre'ls? A quina edat introduir-los? Com conservar-los? A què ingredients hem de donar prioritat?

  Aquest llibre ofereix respostes a aquestes qüestions i moltes més i ofereix una àmplia selecció de receptes amb què alimentar els nens (i als no tan nens) d'una manera alegre, divertida i, sobretot, molt saludable.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals 
  20/07/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Grand Prix en la muntanya dels invents

  Grand Prix en la muntanya dels invents

  [Barcelona] : Pack Màgic, DL 2017

  Al cim d’una muntanya hi viu el mecànic de bicicletes i inventor Teodor amb els seus amics: el pessimista mussol Lambert i el valent i optimista Sonny. Els tres construiran un cotxe de competició gegantí,” l’Il Tempo Gigante”, per fer front al campió mundial de Fórmula 1, que no és ni més ni menys que un antic ajudant que va robar la fórmula d’un motor a en Teodor.

   

   

  25/07/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Dr. Miró Look!

  Dr. Miró Look!

  Jardí i Soler, Enric

  Barcelona : Combel, 2018

  El doctor Buenavista t’ensenyarà una sèrie d’il·lusions òptiques per a que posis a prova la vista i el cervell: imatges que enganyen, elements que desapareixen, colors invisibles, figures impossibles.... Una pila d’efectes visuals que et deixaran amb la boca oberta!. Mira una mostra

  26/07/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • El Último sueño de lord Scriven

  El Último sueño de lord Scriven

  Senabre, Éric

  Madrid : Anaya, 2018

  “Cavaller busca secretari personal per a vigilar la seva son. Presentar-se a Portobello Road, 30 i demanar per una tetera” Aquest anunci l’ha llegit el Christopher Carandini, un periodista caigut en desgràcia, i pensa que és la seva única oportunitat. En Christopher no pot imaginar que el senyor Barnejee és el detectiu més peculiar que existeix. El seu mètode consisteix en submergir-se en un somni deductiu, però té una contraprestació: MAI pot excedir-se dels 26 minuts! La vista del majordom y el seu estrany cas els arrossegarà pels carrers de Londres i els mons onírics.  Llegeix un fragment

  26/07/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Apestoso tío Muffin

  Apestoso tío Muffin

  Mañas Romero, Pedro

  Madrid : Anaya, 2018

  Premi Anaya de Literatura Infantil i Juvenil, 2018

  El senyor Muffin ho ha provat tot per lliurar-se de la pudor que el persegueix, des de banyar-se en aigua bullint fins a submergir el cap en un cubell de perfum. Malgrat tot, el pobre sembla atreure la porqueria com un aspirador humà. Per aquest motiu porta una vida solitària, plena de sabó i avorriment. O al menys així és fins que un bon dia es presenta a la seva porta l’Emma, una nena misteriosa que assegura ser la seva neboda i que vol ajudar-lo a treure’s aquesta pudor... i a la seva por a viure la vida. Llegeix un fragment

  26/07/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Inspector Gordon

  Inspector Gordon

  Nilsson, Ulf

  Madrid : Harper Collins Ibérica, 2018

  Han robat una pila de nous al bosc. L’inspector Gordon, un veterà policia, haurà de resoldre el cas. Aixñi que ha d’asseure’s a esperar sota la neu i vigilar el lloc on han desaparegut les nous. Però quan un misteriós animal apareix implicat en el robatori, la situació escomplica, i l’inspector ha de contractar un ajudant.

   

  26/07/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • El refugi

  El Refugi

  Claire, Céline

  Sant Feliu de Guíxols : Tramuntana, cop. 2018

  El bosc es desperta amb una mala notícia: s'acosta una gran tempesta! Totes les famílies es fan amb provisions i preparen les seves cases per encarar la tempesta a la seva càlida i segura llar. Escolta el conte en anglès

   

  26/07/2018
  Mitjana (0 Vots)