Novetats Novetats

 • Björn

  Björn

  Perret, Delphine

  [Barcelona] : Joventut, 2018

  Premi Sorcières 2017

  Premi White Ravens 2017

  Björn és un os que viu al bosc, on hi viuen també els seus amics: la guineu, la llebre...
  En aquesta recopilació de sis històries curtes plenes de tendresa descobrirem la simplicitat de la vida a la natura, l’amistat i la contemplació de les coses quotidianes que es converteixen en coses extraordinàries.

  18/06/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Coco

  Coco

  [Madrid] : Disney/Pixar, DL 2017

  En Miquel és un jove amb el somni de convertir-se en llegenda de la música malgrat la prohibició de la seva família. La seva passió el portarà a endinsar-se en la “Terra dels morts” per a conèixer el seu veritable llegat familiar.

   

  15/06/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Escolto el món

  Escolto el món...

  Romanyshyn, Romana

  Barcelona : Zahorí, 2018

  D’on prové la música? Quin és el funcionament de l’orella? Què és un DJ, un decibel? I el llenguatge de signes? Com es classifiquen les veus a l’òpera? Tot el món dels sons s’explica en aquest àlbum.

  Amb unes il·lustracions modernes i originals, de colors fluorescents, aquest llibre ens explica tot sobre la mecànica de de l’orella i sobre els sons de tot tipus. Les músiques, la veu humana, els sons de la ciutat, els sons ultralleugers dels ratpenats, els sons del cos humà…

  18/06/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Chico conoce a chico

  Chico conoce a chico

  Levithan, David

  Madrid : Nocturna, 2018

  Paul és un alumne de secundària en una escola molt peculiar i entre els seus amics trobem a: Darlene Infinita, la reina del ball i quarterback de l’equip; Joni, la millor amiga d’en Paul (però potser ho deixi de ser en breu);  Tony, l’altre millor amic (que no pot sortir de casa a no ser que els seus pares creguin que té una cita...amb una noia); Kyle, el ex-nuvi que no el deixa en pau; Rip, el corredor d’apostes... i Noah, El noi que va a canviar-ho tot! Primeres pàgines.

  15/06/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • La Mujer tatuada y otros cuentos de amor

  La Mujer tatuada y otros cuentos de amor

  Bradbury, Ray,

  Barcelona [etc.] : Ekaré, cop. 2018

  Recull de tres contes inusuals  i sorprenents del mestre de les paraules Ray Bradbury. Una bruixa que vola en les nits tèbies de primavera i s’introdueix en els ocells, animals i persones; un monstre marí solitari i enamorat; una dona tatuada de cap a peus, que tem perdre el seu amor. 

  15/06/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • La Verònica vol un amic

  La Verònica vol un amic

  Molist, Pep

  Barcelona : Animallibres, 2018

  La Verònica tenia tot allò que desitjava. Volia un llibre? La mare l’hi comprava. Un camió de bombers? El pare l’hi regalava. Fins i tot tenia un llop i una serp com a mascotes! Tanmateix, li faltava una cosa molt important: no tenia cap amic amb qui jugar, xiuxiuejar secrets i compartir pors. Com podria trobar-ne un?. Llegeix un fragment

  15/06/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Equilibrats i descalços

  Equilibrats i descalços

  Hanscom, Angela J.

  Barcelona : Angle, 2018

  Avui en dia l'oci dels nens està dominat cada vegada més per l'univers multimèdia (televisors, ordinadors, consoles) que els allunya d'un joc lliure, imaginatiu i desestructurat.  Pera Hanscom la natura i el joc a l'exterior proporcionen experiències sensorials imprescindibles per al desenvolupament físic i psicològic dels nens. Per això el llibre proposa replantejar-nos  l'educació i recuperar a natura, fins i tot en un entorn urbà.

  Al llibre s'hi descobreixen petites coses per fer en qualsevol lloc i moment i facilitar que els nens siguin feliços i estiguin sans en ment, cos i esperit. Al cap i a la fi, tots formem part de la natura, per això la necessitem per al nostre desenvolupament.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  05/06/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Hijos y padres felices: cómo disfrutar la crianza

  Hijos y padres felices

  Soler, Alberto

  Madrid : Kaylas, cop. 2017

  Una guia amena, didàctica i rigorosa que ens ajuda a entendre el desenvolupament dels nostres fills en els seus tres primers anys de vida i ens proposa recomanacions adaptables a cada família.

  Què és el que necessita realment un nadó?, per què plora quan el deixem anar ?, és dolent que dormi amb nosaltres?, fins quan continuarà amb la lactància?, com actuar davant les rebequeries?, li deixem el mòbil perquè es distregui o millor ho evitem?, quan necessita anar a la llar d'infants?, el castiguem quan es comporti malament?, com establim límits?

  En aquest llibre respondrem a aquestes i moltes altres preguntes, abastant gran part del que passa durant els primers anys de vida dels nostres fills. Uns anys que probablement en el futur recordareu com els vostres millors anys.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  05/06/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Todos a la cama

  Todos a la cama

  Bilbao, Álvaro

  Barcelona : Plataforma, 2017

  La son dels nens i el dels seus pares tenen ritmes diferents. Davant d'aquesta realitat, els pares es troben sovint perduts, sense respostes o alternatives que els permetin sentir-se segurs sobre com poden actuar en aquest concepte.

  Todos a la cama t'acompanyarà durant totes les etapes del son infantil, des de la primera nit que passes al costat del nadó fins que el nen dorm a la seva pròpia habitació sense despertar-se en tota la nit. Allunyant-se de dogmes i mètodes tancats, Álvaro Bilbao ofereix estratègies pràctiques, clares i respectuoses que t'ajudaran a conciliar de manera progressiva les teves necessitats de descans amb les d'amor, seguretat i confiança dels teus fills.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  04/06/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Irene la valenta

  Irene la valenta

  Steig, William

  Barcelona : Blackie Books, 2018

  La Irene, filla d’una modista, té una missió: portar-li un vestit a la duquessa. No l’espantarà la tempesta ni un vent que insisteix a fer-la agafar por. Intenta travessar el bosc: se li congelen les llàgrimes, s’enfonsa en la neu, cau la nit… la Irene corre perill! És petita. I sabem que com més petit ets, més valent has de ser per poder fer grans coses. Però és que ella és Irene la valenta!

  18/05/2018
  Mitjana (0 Vots)