Novetats

 • El Agujero en el cielo

  Hicks, Faith Erin

  Bilbao : Astiberri Ediciones, junio 2023

  La nova capital dels Daos és l'únic accés al mar de tota la regió i està travessada pel Riu de les vides. Per la seva situació i importància, tots els pobles del voltant lluiten per conquerir-la i li canvien el nom quan guanyen. De tants canvis, la ciutat ja és anomenada La Ciutat Sense Nom. 

  Kaidu arriba a la ciutat, procedent del seu poble, per formar-se com a guerrer. És el fill d'un general dao, el qual coneixerà al palau. Allà s'adonarà que té moltes similituds amb el seu pare: la facilitat de lluitar amb espasa, l'interès per conèixer la història de la ciutat. La seva amiga Rata, una jove òrfena, li mostrarà com moure's pels racons de la ciutat. 

  *Recomanat per la Xarxa de Biblioteques Municipals

  20/11/2023
  Mitjana (0 Vots)
 • Criar con salud mental :

  Velasco, Maria

  Barcelona, España : Paidós, junio de 2023

  La dra. María Velasco, psiquiatra especialitzada en salut mental en adolescents i nens, ens proposa un llibre essencial per a tots els pares i mares que vulguin promoure la salut mental dels seus fills.
  Respon les nombroses preguntes que els pares es plantegen sobre la criança, començant pel que significa ser pare o mare, que és la infància i quines són les necessitats emocionals dels nostres fills. Després, ens parla dels conflictes emocionals que sorgeixen amb la maternitat i la paternitat, com aconseguir un bon vincle o com educar de manera serena als nostres fills.
  Velasco tracta sobre les dificultats que es troben els pares moderns. Ofereix pautes per a una criança més sana i significativa, ajudant els pares a conrear un amor incondicional pels seus fills i a satisfer les seves necessitats emocionals.

  *Recomanat per la Xarxa de Biblioteques Municipals 
   

  13/11/2023
  Mitjana (0 Vots)
 • ¿Qué está pasando aquí dentro? :

  Lucena Torres, Ana Rosa

  Barcelona (España) : Zenith, abril de 2023

  L’embaràs desvetlla moltes preguntes i dubtes a l’embarassada i al seu entorn. Aquest llibre conté tota la informació més important per a viure molt més tranquil·la cadascuna de les etapes de l'embaràs.
  La dra. Ana  Rosa Lucena,  ginecòloga, obstetra i especialista en diagnosi prenatal, explica de manera clara l’embaràs, part, postpart, amb explicacions sobre alimentació, ecografies, controls, esports i lactància entre altres. 

  *Recomanat per la Xarxa de Biblioteques Municipals 
   

  13/11/2023
  Mitjana (0 Vots)
 • ¿Tu hijo aún no sabe qué estudiar? :

  Ibáñez, Elena

  Barcelona, España : Larousse, 2023

  El 78 % dels joves que han de triar estudis no saben què volen estudiar. La mitat d’ells triaran carreres tradicionals que desapareixeran els propers anys. A més, a Espanya un de cada tres estudiants no acabarà el primer curs de la carrera que seleccionat. 
  L’oferta de nous estudis i de noves professions creix cada any i desconcerta a estudiants, famílies i professors orientadors. L’oferta és immensa en graus universitaris i cicles professionals i el mercat laboral canvia molt de pressa. 
  Davant d’aquest panorama descoratjador, Elena Ibáñez, ha elaborat aquesta guia pràctica i actualitzada per ajudar als joves, famílies i professors en la presa de decisió d’estudis al segle XXI. Es basa en 4 passos: 
  - Informació sobre l‘estudiant (personalitat, habilitats, aspiracions)
  - Els rols del treball al segle XXI
  -Tecnologies que s’utilitzen a cada feina 
  - Les feines que tenen més ocupabilitat
  L’autora demostra coneixement profund de l'àmbit laboral i de l'orientació. Desmunta les principals creences que provoquen eleccions errònies, frustració vital i abandonament de la formació. Una guia que dona protagonisme a les feines amb alta ocupabilitat.

  *Recomanat per la Xarxa de Biblioteques Municipals 
   

  13/11/2023
  Mitjana (0 Vots)
 • Totes les lactàncies molen

  Serra, Mireia

  Barcelona : Ara Llibres, 2023

  Aquest llibre és  un altaveu de la diversitat de formes de lactància i una crida per reivindicar-les totes. Recull el testimoni de trenta persones que expliquen la seva experiència i, a la vegada, inclou el coneixement de quinze expertes que resolen dubtes i ofereixen algunes claus per ajudar a establir la lactància amb èxit, ja sigui amb el pit, amb llet natural però en diferit o amb llet de fórmula i biberó.
  Un llibre per trencar mites i silencis que convida totes les persones a viure amb plenitud l’alletament. Inclou l’expertesa d’Alba Padró, Inma Marcos, Rosana Boronat, Cris Garaizabal Elizalde, Elena Crespi Asensio, Esther Vivas, Paola Roig, Paula Rodríguez, Hortènsia Vallverdú, Belén Moes, Alba Rosique, Marta Ibarra, Noelia Sánchez, Maria Llavoré, Irene Iglesias i Cris Moe.

  *Recomanat per la Xarxa de Biblioteques Municipals 
   

  16/11/2023
  Mitjana (0 Vots)
 • Vegetal :

  Druvert, Hèlène

  Madrid : Maeva, [2023]

  Amaga't entre arrels, branques i flors en aquest meravellós passeig vegetal. Aprèn les curiositats de la fotosíntesi; descobreix si els arbres són tímids, com són les plantes carnívores o quines parts té una flor. Un llibre per mirar, experimental i conèixer els secrets del pulmó del nostre planeta.

  *Recomanat per la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  13/11/2023
  Mitjana (0 Vots)
 • El Gato con botas, el último deseo

  Madrid, España : Arvi Licensing S.L., [2023]

  El Gat amb botes descobreix que la seva passió per l’aventura li ha passat factura. Ha consumit vuit de les seves nou vides, i per això empren un viatge èpic per trobar el mític “darrer desig” i poder restaurar les seves vides perdudes. 

  *Recomanat per la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  20/11/2023
  Mitjana (0 Vots)
 • Elatsoe

  Little Badger, Darcie

  Barcelona : Indòmita, maig 2023

  L’Elatsoe té un poder: és capaç de cridar els esperits dels animals morts, una habilitat molt útil per seguir acompanyada del seu difunt gos, en Kirby. Quan el seu estimat cosí mor per un accident de cotxe, el seu fantasma li descobreix que va ser assassinat. Però, qui el va matar i per què?

  Elatsoe és la història d’una protagonista valenta i decidida que, amb l’ajuda dels seus amics, haurà de fer un viatge i enfrontar-se a la realitat d’una ciutat i les seves perversions. La combinació de misteri, fantasia, terror i mitologia confereixen un valor extraordinari a una història deliciosa i màgica.

  *Recomanat per la Xarxa de Biblioteques Municipals

  06/11/2023
  Mitjana (0 Vots)
 • La Llista secreta

  Ramsland, Morten

  Madrid : Nórdica libros, maig del 2023

  Què faries si trobessis una llista secreta amb els noms dels nens i les nenes més repugnants de la classe? Podries passar-te tot un mes sense pantalles quan ets addicte als videojocs? Què passaria si descobreixes unes fotografies  macabres al despatx del teu pare? I com aconseguiries que un lladre invisible deixés de robar coses als teus millors amics i les amagués a la teva habitació?

  *Recomanat per la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  06/11/2023
  Mitjana (0 Vots)
 • Històries a bon pas

  Benegas, Mar

  [Barcelona] : A Buen Paso, [2023]

  Al bosc viu la família dels ratolins. Hi ha caragolines, conills i una monstre adorable. També hi ha una gossa inventora i un Ocellet Poeta. Però, a més, s’hi ha quedat a viure en Bru, la cigonya, que escriu i explica les històries que passen cada dia. Perquè la vida al bosc és tranquil·la i amable, però alhora és plena d’aventures. Si et deixes guiar per en Bru i entres al bosc, descobriràs qui són els guardians de les estacions i coneixeràs unes sabates que saben caminar soles, i fins i tot un petit Gripau Groc que un dia va voler veure el mar.

  *Recomanat per la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  06/11/2023
  Mitjana (0 Vots)