Novetats

Germans : educar la relació entre els teus fills

Germans :

García, Tania

Barcelona : Rosa dels Vents, novembre del 2020
> Veure disponibilitat a l’eBiblio

«L'objectiu d'aquest llibre (...) és ajudar-te a entendre que la relació entre els germans és una de les relacions més importants que tindran els teus fills a la vida.»
Germans explora un dels vincles més màgics i complexos de la vida, i ofereix les eines fonamentals per a educar la relació entre els teus fills sense crits ni baralles, donant a cadascú el que necessita.
Gràcies a Tania García, una de les especialistes en educació basada en el respecte més reconegudes del món i la creadora d'Educación Real, descobrirem l'origen de la relació entre germans i aprendrem com comunicar-nos millor amb cada fill, com gestionar la gelosia i la ràbia entre ells, com establir uns bons límits, com intervenir en els seus conflictes i quan fer-ho, com actuar quan hi ha violència o com portar les famílies reconstituïdes. El resultat és un llibre útil i complet, concebut des del màxim respecte als drets fonamentals dels infants i les seves etapes de creixement. S'hi exemplifiquen, amb casos pràctics reals, les dificultats que pot generar aquest vincle tan únic i extraordinari.
 
Tania García és escriptora, mare de dos fills i especialista en educació basada en el respecte i a partir de l'evidència científica.

*Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals
 

13/04/2021