Novetats

Inteligencia emocional para padres

Hornos, Paloma

[Córdoba] : Editorial Arcopress, febrero de 2019

Voleu ensenyar al vostre fill la importància d'agradar-se, d’estimar-se, de creure en si mateix? Necessiteu proporcionar eines per gestionar les emocions i desenvolupar la seva empatia? Reconeixeu la importància d'aprendre a escoltar-lo com necessita ser escoltat? Voleu ajudar-lo a créixer com algú independent i autònom, segur a l'hora de traçar el seu propi camí? En resum: voleu que els vostres fills arribin a ser adults feliços?

Solem qüestionar-nos si, com a pares, ho estarem fent bé, quan el veritablement útil per a nosaltres seria donar als nostres pensaments un toc d’humilitat i preguntar-nos: sóc l'adult que desitjaria que el meu fill fos el dia demà?

Si us sentiu identificats amb totes aquestes qüestions, aquesta guia pràctica és per a vosaltres, perquè al llarg de les seves pàgines, l'autora us acompanyarà en l'aventura d'aprendre sobre vosaltres mateixos, a ser conscients, propers, aprendreu a escoltar i a entendre, a acceptar-vos tal com sou per poder acceptar al vostre fill i donar-li el millor de vosaltres.
Adequat per a pares i mares.

Recomanat per Cristina Sánchez Amaya de la Biblioteca Josep Roca i Bros d'Abrera

12/07/2021