Novetats

Yo aquí sólo soy el perro

Yo aquí sólo soy el perro

Richter, Jutta

Santa Marta de Tormes : Lóguez, cop. 2012

Hola, em dic Anton i només sóc el gos! En aquest llibre us explicaré com és viure en família i lo curiosos que poden arribar a ser els humans.

Aquesta és la història d'un gos pastor, d'origen hongarès, que degut a diverses circumstàncies acaba vivint amb una família a Alemanya. Lluny queden la seva terra natal, l'olor dels camps, les ovelles i les vaques amb les que estava acostumat a conviure. Ara, el seu principal referent, en un món que no entén, és la nena petita de la casa, amb qui s'estimen amb bogeria. La resta... una existència domèstica, plena de circumstàncies incomprensibles, que faran que visqui, d'anècdota en anècdota, tot de situacions absurdes, extravagants, però també molt emotives i plenes de tendresa i virtuositat.

Viureu de boca del gos: les discussions i baralles amb la gata Misi, l'amistat amb la petita de la casa, les prohibicions incomprensibles de l'Emily i el Friedbert, els pares de la nena, i la relació amb l'educadora canina. És a dir la vida en família d'un rodamón gens acostumat als humans.

No te la perdis, una història que explicada amb sentit de l'humor i profunditat, narra les relacions entre els humans i els gossos.

Recomanat per Marta Nuet Blanch de la Biblioteca de la Roca del Vallès.

02/11/2015