Serveis

Activitats infantils i familiars

Activitats infantils i familiars

Les biblioteques són espais d'activitat cultural. Al llarg de l'any, pots triar entre prop de 30.000 activitats de foment de la lectura i la cultura per a tot tipus de públic a la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Per tal que els nens i nenes gaudeixin i aprenguin alhora, les biblioteques es converteixen en escenaris de narracions de contes, tallers i espectacles.

Els bibliobusos també ofereixen campanyes de foment de la lectura amb una programació d'espectacles adreçats als infants. 

Consulta les properes activitats

Observacions

Biblioteca Josep Janés i Olivé

Hora del conte inclusiva

Un cop al trimestre oferim "Un viatge sensorial" una hora del conte inclusiva adreçada a infants amb o sense pluridiscapacitat.

Consulteu el bloc de la proposta "Un viatge sensorial"

Tallers

Organitzem tallers de manualitats de forma trimestral.

Hora del conte

Cada mes un contacontes ens explicarà contes de tota mena per als més petits. El tercer dimecres de cada mes a les 18 h.

Visites escolars

Visites específiques per a les escoles de la ciutat on es vol apropar la biblioteca a l'escola. Amb aquestes visites es vol donar a conèixer els serveis i activitats de les biblioteques així com els seus recursos amb l'objectiu que la biblioteca esdevingui punt d'informació i lleure per als alumnes.

Cinema

Podeu gaudir de les millors propostes de cinema familiar a la Biblioteca. S'organitza una projecció cada mes.

Cinema i educació

La Biblioteca Josep Janés ofereix en col·laboració amb el Pla Educatiu d'Entorn i l'Auditori Collblanc-La Torrassa un cicle de cinema educatiu per les escoles del Districte. Dirigit a alumnes de primària i secundària. La proposta es complementa amb un dossier pedagògic elaborat per l'Associació de Mestres El Casalet de L'Hospitalet de Llobregat.

Biblioteques que ofereixen aquest servei :

Totes les biblioteques i bibliobusos de la Xarxa ofereixen aquest servei