Activitats de les biblioteques pel Dia del Nen

La  Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i UNICEF van organitzar un acte d'inauguració de la commemoració del 25è aniversari dels Drets de l'lnfant.  Es va fer a la  Biblioteca Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat, el passat dilluns  27 d'octubre de 2014 a les 18 hores. Va ser una hora del conte on l'actriu Clara Segura  va llegir alguns contes contes. 

S'han fet activitats durant tota la part final de l'any 2014 a moltes biblioteques de la xarxa com a la Biblioteca Antonio Martín del Prat de Llobregat i a la Pompeu Fabra de mataró.

La majoria de centres que han treballat aquest tema han fet exposicions, és el cas de les biblioteques de Sant Vicenç dels Horts, Sant Adrià del Besós, Sentmenat, Igualada, Cardona, Sant Feliu de Codines i la Biblioteca  Vallcarca-Penitents de Barcelona , entre d'altres.

L'exposició "Galeria dels drets dels infants", va començar el seu recorregut a la Biblioteca Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat el 21 d'octubre. va continuar a la  Biblioteca de La Roca del Vallès i a la Bibloteca Josep Roca i Bros d'Abrera, durant l'any 2014 i aquest any ha visitat Castelldefels, Llinars del Vallès, L'Hospitalet de Llobregat, Mataró i actualment es troba a Sant Adrià del Besòs

Torna a l'especial Els Drets de l'Infant>>