Els Drets dels infants

Cada 20 de novembre se celebra el Dia Mundial de la Infància. Aquesta data coincideix amb el dia en què es van aprovar dos documents essencials relacionats amb els nens i les nenes i el seu benestar: la Declaració dels Drets de l’Infant, en 1959 i l’aprovació final del text de la Convenció sobre els Drets de l’Infant, en 1989.

T'imagines que no tinguessis una casa on viure, o que no poguessis anar al metge quan estàs malalt? A dia d'avui encara hi ha molts nens i nenes que es troben en aquesta situació.

Per això cal donar a conèixer a tothom quins són els vostres drets, perquè conèixer els vostres drets permet protegir-los i també desenvolupar actituds i valors encaminats a què tots els infants dels present i del futur pugueu gaudir-los i visqueu sans i feliços.

Fins a on saps sobre els teus drets?

El Joc del Memory dels Drets de l'Infant él trobaràs a la plana següent de la web d'Unicef:

Escola i família, petits i grans, junts pels drets dels infants (Unicef) 

Descarrega't aquí el joc en pdf

Pren nota

On anar si els teus drets no han estat respectats

Si tens qualsevol dubte i necessites ajuda o consell perquè no s'han respectat algun dels teus drets, pots contactar amb:

Activitats

No hi ha resultats.

La Jana se'n va de festa

Enguany, a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Província de Barcelona, et proposem participar en l’activitat familiar La Jana se’n va de Festa, on podràs acompanyar la Jana en un dels seus dies i aprendre a reconèixer els teus drets reflectits en les seves accions quotidianes .

Contes recomanats

El Mural dels drets