La campanya de la tardor de l'any 2015 La campanya de la tardor de l'any 2015

Arriba la tardor i un any més els bibliobusos  El Castellot, Montau i Montserrat tornen a organitzar unes campanyes de foment de la lectura que arriben als infants de tots els pobles on donen servei.

L'objectiu és mostrar com el bibliobús pot aportar propostes divertides i interessants per a tots aquells nens i nenes amb ganes de passar-ho bé i d'aprendre més coses del món que els envolta.

Hi ha dues campanyes:

Aniversari del Bibliobús Castellot Aniversari del Bibliobús Castellot

El dia 5 de novembre (a les 10.30h a Sant Marçal de Castellet i la Gornal) comença la campanya "20 anys amb el Bibliobús Castellot", que amb motiu de l'aniversari de l'equipament oferirà un espectacle on els animals són capaços de resoldre conflictes variats.

Si vols saber més sobre aquest esdeveniment i tenir tota la informació sobre les actuacions següents clica aquest enllaç.

Memòria sobre rodes Memòria sobre rodes

Memòria sobre rodes és un projecte adreçat als infants del cicle superior de primària dels municipis que visiten els bibliobusos de la Xarxa.

Es vol recuperar la memòria històrica a través de la recollida de fotografies antigues i testimonis orals, perquè els infants sàpiguen com era el seu poble fa més de 50 anys.

Els nois i noies del cicle superior de l'Escola Muntanyola ja van presentar el seu treball als responsables del Bibliobús Tagamanent, pots veure els resultats en aquest vídeo:

 

Més informació sobre el projecte.

Al web Memòria sobre rodes pots veure aquest treball i d'altres que s'estan duent a terme.

Retalla el bibliobús Retalla el bibliobús

Els bibliobusos circulen pels pobles de la província amb moltes propostes per a tu. Ara en pots tenir un a casa teva si et descarregues aquesta làmina i segueixes les instruccions.