Article detail - Gènius

Article

El carbassó
El carbassó

El producte

El carbassó és de forma allargassada, n’hi ha també una varietat de forma rodona, el carbassó de Niça, especialment emprat per farcir. També n’hi ha d’aixafats com el Patisson.

El seu gust és suau i agradable, cosa que el fa molt fàcil de combinar amb altres aliments sense que els predomini.

Existeixen diferents varietats com el blanquete, el diamant, de Niña, el Patisson, etc.

Destaca especialment el contingut de vitamina C, betacarotè i flavonoides, que ens poden ajudar a tenir una pell sana i a mantenir les defenses en acció.

Pertany a la mateixa família que la carabassa, les cucurbitàcies i la seva temporada de consum preferent és del maig fins ben passat l’estiu.

Es poden fer receptes ben divertides amb ell d'ingredient principal.

Source:

La teva privacitat és la nostra prioritat

Aquest portal web únicament utilitza galetes pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de la Diputació de Barcelona que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.         Més informació