Article detail - Gènius

Article

El carbassó
El carbassó

El producte

El carbassó és de forma allargassada, n’hi ha també una varietat de forma rodona, el carbassó de Niça, especialment emprat per farcir. També n’hi ha d’aixafats com el Patisson.

El seu gust és suau i agradable, cosa que el fa molt fàcil de combinar amb altres aliments sense que els predomini.

Existeixen diferents varietats com el blanquete, el diamant, de Niña, el Patisson, etc.

Destaca especialment el contingut de vitamina C, betacarotè i flavonoides, que ens poden ajudar a tenir una pell sana i a mantenir les defenses en acció.

Pertany a la mateixa família que la carabassa, les cucurbitàcies i la seva temporada de consum preferent és del maig fins ben passat l’estiu.

Es poden fer receptes ben divertides amb ell d'ingredient principal.

Source:

La teva privacitat és la nostra prioritat

Per protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes “cookies” a la web per a facilitar-te l’ús:

  • Pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, amb les que no es recull informació dels usuaris ni es registren les adreces IP d’accés.
  • Pròpies i de tercers per a garantir el funcionament bàsic, com la sessió d'usuari, i aspectes de personalització, com l'idioma de les nostres pàgines.
    Guardem l’acceptació de cookies durant 30 dies per a millorar l’experiència de navegació. Recorda que pots eliminar les cookies del teu navegador.
  • De tercers per mostrar-te informació de les nostres xarxes socials, com Facebook, X, YouTube, etc. A l’accedir a aquests llocs web podràs decidir si acceptes o no les seves polítiques de privacitat i de cookies.

Més informació