Image detail - Gènius

Image

Els tomàquets
Els tomàquets

Molts tomàquets

El tomàquet és una de les hortalisses més importants de les nostres cuines, i té moltes propietats nutritives, com el seu elevat contingut de vitamines i minerals.

Hi ha moltes varietats de tomàquets: d'amanir, de branca, el cherrie, el de Montserrat i el de pera, entre d'altres. Es pot utilitzar cru (en amanides, de guarniment, sucat amb pà...), fregit (sofregits, guisats...) o en conserves (melmelada, compota...) dolces o salades.

És una planta de clima càlid, i s'ha de cultivar a la primavera i l'estiu (ara és un bon moment), mitjançant planters o llavors. Als dos mesos, ja podreu tenir els vostres primers tomàquets, que podreu anar recollint durant tot l'estiu.

Així que ja podeu anar preparant tot el necessari per començar a sembrar les vostres primeres tomaqueres. 
 

Source:

La teva privacitat és la nostra prioritat

Aquest portal web únicament utilitza galetes pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de la Diputació de Barcelona que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.         Més informació