Image detail - Gènius

Image

La trepitjada del raïm
La trepitjada del raïm

Trepitjant el raïm

Mires aquesta imatge i penses en un soroll "xof, xof,xof!, una sensació agradable als peus amb el most entre els dits i l'aroma del raïm que arriba al nas.  Sensacional, no?

El trepitjat del raïm  és la primera etapa d'elaboració del vi a la manera tradicional, que es conserva en les bodegues familiars i que podem gaudir  gràcies a les festes de la verema que tenen lloc al setembre i a l'enoturisme (consum cultural del vi). Normalment, va acompanyat del tast del primer most, que encara no és vi ja que no ha passat per tot els processos de premsat, fermentació i envelliment.

Vols convertir-te en un expert o una experta de trepitjar raïm?

Segueix aquesta senzilla guia:

  • Pots fer-lo amb els peus nus o amb botes
  • Trepitja del centre cap els costats
  • Fes-ho amb ritme, així que acompanya't de música i gaudeix ballant

Source:

La teva privacitat és la nostra prioritat

Aquest portal web únicament utilitza galetes pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de la Diputació de Barcelona que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.         Més informació