Gènius - Biblioteca Virtual

Gènius

Image detail - Gènius

Image

Carbassó
Carbassó

Plat ja fet

Average (0 Votes)

A l'hora de comprar carbassons val la pena comprar-los de cultius ecològics ja que a la pell és on trobem la majoria de vitamines i així les aprofitarem millor. 

Es poden cuinar de diferents maneres, al vapor, al forn, saltats, remenats amb ou, per fer cremes, guisats amb carn o peix, una de les més acceptades pels nens és la que els converteix en uns xips acompanyats d'una salsa de iogurt.

Per l'elaboració d'aquesta recepta s'han d'anar tallant trossets fins(per fer forma de xip) de carbassó que s'arrebossen primer amb farina, després amb ous i per últim amb pa ratllat barrejat amb julivert i es deixa refredar a la nevera mitja hora. Per últim es fregeixen a una paella.

La salsa de iogurt porta el líquid que desprenen els cogombres barrejat amb iogurt i menta i condimentat amb sal i pebre.

Source: Xarxa de Biblioteques Municipals

La teva privacitat és la nostra prioritat

Per protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes “cookies” a la web per a facilitar-te l’ús:

  • Pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, amb les que no es recull informació dels usuaris ni es registren les adreces IP d’accés.
  • Pròpies i de tercers per a garantir el funcionament bàsic, com la sessió d'usuari, i aspectes de personalització, com l'idioma de les nostres pàgines.
    Guardem l’acceptació de cookies durant 30 dies per a millorar l’experiència de navegació. Recorda que pots eliminar les cookies del teu navegador.
  • De tercers per mostrar-te informació de les nostres xarxes socials, com Facebook, X, YouTube, etc. A l’accedir a aquests llocs web podràs decidir si acceptes o no les seves polítiques de privacitat i de cookies.

Més informació