Image detail - Gènius

Image

La catifa vermella
La catifa vermella

Catifa vermella amb una actriu a Valladolid.

Segur que heu vist moltes vegades, que quan hi ha alguna entrega de premis importants, com els Goya o els Òscars de Hollywood, els actors, actrius, directors... abans d'entrar al recinte on es fa l'entrega de premis, passen per una catifa  vermella, però sabeu exactament què és i per a què es fa servir?

Els convidats van passant per la catifa vermella i s'aturen per què els periodistes i fotògrafs, els hi facin preguntes i fotografies. Per a aquestes ocasions, els convidats porten vestits elegants, i joies molt valuoses, i també es pentinen i maquillen de manera molt vistosa. A vegades, segons el tipus de premis, la catifa té un altre color.

Durant molts dies, veureu tant en la televisió, com en diaris i revistes, els famosos que acaben de desfilar per la catifa vermella dels Òscars de Hollywood.
 

Source:

La teva privacitat és la nostra prioritat

Aquest portal web únicament utilitza galetes pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de la Diputació de Barcelona que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.         Més informació