Gènius - Biblioteca Virtual

Image detail - Gènius

Image

Albus Dumbledore
Albus Dumbledore

El personatge l'han interpretat dos actors

Average (0 Votes)

Albus Dumbledore, és un dels personatges més importants de la saga de Harry Potter. Va ser el director més il·lustre que va tenir el Col·legi Hogwarts, a més de convertir-se en el protector del Harry Potter, contra el seu enemic Lord Voldemort.

Era un guia i líder admirat en el món màgic, que destacava per la seva tranquil·litat i amabilitat, la seva sabiduria, i el seu sentit de l'humor.

Sabies que tenia una mascota molt especial? Es tractava d'un ave fènix, que es deia Fawkes.

Entre les habilitats de l'Albus, destacaven les de fer encanteris sense cap vareta màgica, tornar-se invisible sense cap mena de capa especial, i va ser un especialista en alquímia, transformacions i el que a la saga es diu legilimancia que és "entrar a la ment de les persones".

Finalment, en un dels llibres de la saga de Harry Potter, l'Albus va ser assasinat per Severus Snape, en la Torre d'Astronomia de Hogwarts, i tothom va sentir moltíssim la seva pèrdua. 

L'autora JK Rowling, va confirmar en una entrevista, que l'Albus era el seu personatge preferit,  i que l'escolliria per anar a sopar plegats, per escoltar els seus consells, i perquè tindríem moltes coses de què parlar.
 

Source: bloghogwarts