Special Collections

La Microbiblioteca

La Biblioteca Esteve Paluzie és des del setembre del 2011 la primera biblioteca especialitzada en el gènere literari del microrelat i en crea i manté un fons especial dedicat.

En el marc de la creació del seu fons especialitzat en el microrelat i amb els objectius de fomentar la lectura, difondre aquest gènere literari i convertir-se en l'equipament de referència per als aficionats i aficionades al relat breu, la Biblioteca organitza el seu concurs anual de microrelats El Microconcurs, que es celebra d'octubre a maig.

Les convocatòries per a participar són mensuals i els finalistes de cada mes i categoria (català i castellà) passen a una final absoluta. El veredicte final es dona a conèixer durant el mes de juny i la publicació del llibre recull de microrelats i entrega de premis es realitzen el setembre del mateix any.

Els microrelats han de ser inèdits, escrits en català o castellà, segons la categoria en la qual es presenti, i tenir un màxim de 1200 caràcters (amb el títol i espais inclosos) i s'han de dirigir a microconcursbarbera@gmail.com.

Els finalistes mensuals obtenen un premi de 100€ en xecs-regal bescanviables en llibres i els guanyadors finals un premi de 1.000€ en metàl·lic.

Podeu trobar les bases completes a través de la pàgina web següent: www.lamicrobiblioteca.com o dirigir-vos al taulell d'informació i préstec de la Biblioteca.

Subjects: Literatura
Labels: microrelats