Special Collections

Autoaprenentatge i intercanvi d'idiomes - Barcelona - Gràcia. Biblioteca Jaume Fuster
Autoaprenentatge i intercanvi d'idiomes

Autoaprenentatge d'idiomes

Si esteu interessats a aprendre idiomes al vostre ritme, a la Biblioteca Jaume Fuster hi trobareu tota mena de material estructurat segons el Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR) que us ajudarà amb el català, castellà, alemany, anglès, àrab, basc, francès, italià, rus o xinès, entre d'altres.
Hi trobareu material tant per a aquelles persones que es volen iniciar en una llengua com per a aquelles que volen millorar-ne el coneixement.
Si el que voleu és llegir, tenim tant novel·les en versió original com lectures adaptades a un nivell de coneixement, sense oblidar els diaris i les revistes d'informació general.

El material d'autoaprenentatge el trobareu a la primera planta, també podeu veure el catàleg en línia.

I també podeu practicar una llengua amb els grups d'intercanvi d'idiomes que oferim a la Biblioteca Jaume Fuster.

Intercanvi d'idiomes

Organitzem grups de conversa d’una hora, de dues a sis persones majors de 16 anys, entre persones que dominin el català o castellà, i persones que dominen una altra llengua (màxim tres persones del mateix idioma). Des de la primera edició, l'any 2007, hem organitzat grups d'anglès, francès, alemany, italià, portuguès, àrab, grec, rus, polonès, japonès, xinès, neerlandès, basc i llenguatge de signes intercanviats amb català o castellà.

Les sessions es realitzen en els espais de la biblioteca i dins del seu horari de funcionament. La primera mitja hora es parla en català o castellà (el que prefereixi l'estranger), la segona mitja hora es parla en l'idioma estranger sobre un tema de temàtica lliure a elecció del grup.

Més informació i inscripció.

Subjects: Literatura, Recursos didàctics, Idiomes
Labels: autoaprenentatge, intercanvi idiomes