News

La Biblioteca Mestre Martí Tauler en llocs d'honor al Concurs Llegir té premi 2019!
La Biblioteca Mestre Martí Tauler en llocs d'honor al Concurs Llegir té premi 2019!

Aquest ha estat un estiu dolç per a la Mestre Martí Tauler de Rubí. Amb 5 noies i nois súperlectors s’ha erigit amb la quarta posició al rànquing del concurs Llegir té premi.

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya convoca aquest concurs per promoure la lectura entre les noies i els nois durant el període estival. A través de la web llegirtepremi.cat, els nois i noies interessats / des s’han pogut inscriure i nomenar la seva biblioteca de referència, la qual els ha recomanat, aconseguit i prestat les lectures per participar-hi. Les i els participants havien de respondre un qüestionari per cada lectura llegida. D’aquesta manera, anaven sumant punts. 

En total es van inscriure cinc noies i nois lectors / es. El dijous 12 de setembre era el darrer dia per concursar. El rànquing final ha quedat de la següent manera:

En modalitat biblioteques:

1a. Biblioteca Joan Miró de Mont-roig del Camp (Tarragona) amb 267525 punts

2a. Biblioteca Marià Vayreda d’Olot (Girona) amb 259080 punts

3a. Biblioteca Sebastià Juan Arbó de Sant Carles de la Ràpita(Tarragona) amb 179420 punts

4a. Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí (Barcelona) amb 151040 punts

Els germans rubinencs Hugo i Emma G. M. han quedat en quarta i setena posicions en les modalitats de 12 a 16 anys i 8 a 11 anys respectivament. Convé destacar que l’Hugo ha quedat en cinquena posició en la modalitat general de totes les edats.

Per tant, Rubí es congratula de tenir uns lectors i unes lectores tan àvids de noves i fascinants històries, les i els quals es mereixen un sentit reconeixement per part de les i els professionals dedicats a l’apassionant món de la lectura.

More information:
24/09/2019 16:35h
Average (0 Votes)