Figure detail - Gènius

Figure

Bugs Bunny
Bugs Bunny

Bugs menja una pastanaga

La primera aparició de Bugs Bunny va ser el 30 d'abril de 1938. Surt a un curtmetratge i encara no té definides totes les característiques que el faran molt conegut anys després. És un personatge en formació fins que a un curtmetratge de 1940 coincideix amb el caçador i el parla : es considera que el personatge ja s'ha format.

Normalment es feien curtmetratges amb les seves aventures que s'emitien dintre de les sèries Looney Tunes i Merrie Melodies - on compartia presència amb d'altres dibuixos animats - essent el protagonista destacat dels dos programes.

El seu caràcter alegre i despreocupat juntament amb unes frases que es repiteixen constantment com "Eh... Què hi ha de nou, vell? el van fer molt popular.

A l'any 1958 un curtmetratge protagonitzat per ell va guanyar un Óscar i juntament amb Mickey Mouse va ser dels primers dibuixos animats que van aconseguir un lloc al Passeig de la Fama a Hollywood.

Es va crear un programa a l'ABC que es deia: The Bugs Bunny Show  va durar de 1960 a l'any 2000. 

S'utilitza com emblema de la Warner Bros. Actualment hi ha una versió més moderna de les seves aventures juntament amb d'altres personatges antics de la companyia Warner. Aquesta sèrie mostra les seves aventures quan eren petits i es diu: Baby Looney Tunes.

 

Podeu trobar més informació a la Biblioteca Virtual.

 

 

 

                                                          Recomanació a Cinema.

Source:

La teva privacitat és la nostra prioritat

Aquest portal web únicament utilitza galetes pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de la Diputació de Barcelona que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.         Més informació