Gènius - Biblioteca Virtual

Figure detail - Gènius

Figure

Buzz Lightyear de Toy Story
Buzz Lightyear de Toy Story

Imatge extreta de Wikimedia Commons

Average (0 Votes)

Entre 1995 i 2010 es fan les tres pel·lícules Toy Story. I un dels personatges, en Buzzy Lightyear tindrà un paper molt important a les tres parts.

Toy Story es tracta de la primera pel·lícula rodada íntegrament amb imatges d'ordinador, el que va suposar en el seu moment un revulsiu per a la indústria cinematogràfica. Lasseter part d'una història convincent que dóna molta credibilitat als personatges, situant l'espectador en un context molt suggerent, que convida a una elemental reflexió: la relació del nen amb les seves joguines i el protagonisme que poden arribar a tenir aquestes en la seva vida, o el que és el mateix, el món des de la perspectiva de les joguines d'un nen.

L'astronauta Buzzy Lightyear alterarà la vida del vaquer Woody a la primera part de Toy Story. L'interés d'Andy, el propietari de les joguines va canviant d'uns objectes a uns altres i això farà que Woody se senti desplaçat.

A la segona part un obsessiu col·leccionista anava a segrestar a Woody amb intenció de vendre'l a un museu del Japó. Buzz Lightyear decideix salvar al seu amic acompanyat de les altres joguines.

i a l'ultima part el futur de  joguines  és incert. Al cap d'unes quantes aventures els joguets arriben a una llar d'infants anomenada Sunnyside la qual és aparentment bonica però que està plena de nens salvatges i de joguines malvades que els tracten malament.  Tornarà a apareixer una doble personalitat de l'astronauta ja patent a la primera pel·lícula.

Source: Viquipèdia