Recommendation

La Gota i el cirerer

Satz, Mario

Barcelona : Babulinka Books, 2014

Llegeixo aquest llibre de Mario Satz, abans que a Catalunya floreixin els cirerers. Abans, m'assebento que no sols al Japó se celebra que floreixen els cirerers. Les passejades per veure els cirerers florits al Baix Llobregat ja s'han convertit en una tradició. S'inspiren en l'anomenat hanami, que en japonès vol dir ‘contemplació de les flors'. Al Japó això es tradueix en la visita massiva de gent al parcs i jardins a veure la florida de cirerers i pruneres. A Sant Climent aquestes trobades es fan cada any entre els mesos d'abril i maig, que és quan floreixen els cirerers a Catalunya.

El llibre però, és una poètica història sobre la por als canvis, sobre com la transformació és constant en tot el que ens envolta.

El projecte editorial de Babulinka Books és un projecte editorial que pretén submergir petits i grans en l'educació emocional i el creixement interior. Tot plegat, cirerers en flor, com afrontar els canvis i la importància de l'educació emocional en el projecte de Babulinka Books, un petit tresor. 

Adequat de 3 a 6 anys.

Recomanat per Esther Omella Claparols. Gerència de Serveis de Biblioteques.

29/11/2023