Piu-Piu Reportage

La granja del zoo
La granja del zoo

Passeig en poni

Average (0 Votes)

La Granja del Zoo és una de les seccions més estimades pels més menuts. Hi viuen cabres, vaques, ponis, bens, porcs, cavalls, ases i, també, el ruc català o guarà, una raça en perill d’extingir-se. També n’hi ha d’altres de més petits, com ara conills i ratolins de camp.

La granja facilita el contacte dels infants amb les espècies domèstiques i de granja, que sovint són desconegudes per als nens de ciutat. Els infants poden entrar a acaronar les cabretes del Gabon i jugar-hi una estona, o fer un tomb dalt d’un poni.

En un extrem de la Granja hi ha la cabana del Mira i Toca, on trobem animals que es poden considerar mascotes o animals de companyia: pardals de Java, conills nans, jerbus de Mongòlia, hàmsters daurats i conills porquins. Aquí els infants poden aprendre les diferències entre animal domèstic, salvatge i de companyia.

L’espai més singular és la Bassa de les granotes, on es reprodueixen les espècies d’amfibis que viuen salvatges al recinte del Zoo: la granota verda, el tòtil i la reineta meridional. Si us hi fixeu, les podreu veure prenent el sol, sobretot a la primavera i a l’estiu.

També hi ha un petit hortet on conreem les hortalisses més comunes al país. Fem una rotació de cultius per tal de no empobrir la terra i no utilitzem adobs industrials ni productes fitosanitaris.

Un conjunt que mereix la vostra visita.

Mira la resta d'articles de la Revista Piu - Piu

Source: Revista Piu - Piu