Events

Escriptura paranoico-crítica. Taller especialitzat

Lluny de la banalització en què ha caigut el terme “surrealisme” en els darrers temps, amb aquest taller proposem recuperar tot el seu poder d’autoconeixement i plenitud vital donant algunes nocions bàsiques perquè puguem explorar el nostre inconscient. Ho farem a través de pràctiques clàssiquescom l’escriptura automàtica, la figuració surrealista, els jocs surrealistes, el mètode Roscharch, la meditació bàsica o la interpretació dels somnis. Però també explorarem nocions menys conegudes com el mètode paranoicocrític, cledalisme, teatre artaudià, dansa extàtica, Seitai, programació neurolingüística o autosuggestió aplicada a l’Ikigai.

A càrrec d'Efrem Gordillo, doctor en filosofia contemporània per la Universitat de Barcelona, professor i membre de la Societat Catalana de Filosofia. Ponent en les últimes edicions del Congrés Català de Filosofia, autor de Dalí, el gran pensador (Deu i onze, 2013). Inscripcions a  www.sabadell.cat/inscripcionsbims.

 

El 1924, André Breton publicava El manifest surrealista i donava el tret de sortida d’un moviment artístic i literari que canviaria el segle XX. Cent anys després, volem celebrar el centenari d’aquest moviment revolucionari que continua sent font d’inspiració amb un recull de propostes de lectura, música, viatges i xerrades. Podeu trobar més informació a la Biblioteca Virtual. https://bibliotecavirtual.diba.cat/surrealisme

 

Date
08/10/2024
Time
18:00
Duration
2h
Type of public
Adults
Place
Sabadell. Biblioteca Vapor Badia
Directions

127-129 Tres Creus Street

08202 Sabadell

Tel: 937 451 703
b.sabadell.vb@diba.cat
Activity type
Workshop
Sign up