eBiblio

Saps que dintre de eBiblio pots trobar obres destinades a pares i mares que es preocupen pel desenvolupament dels seus fills adolescents?

Es tracta d'una etapa complicada que sovint presenta conflictes difícils de resoldre. Aquests 7 documents us poden ajudar en diferents qüestions.

 

 

““

Convivir con un adolescente

de Elías Argüello Alonso

Aquest llibre recorda que abandonar la seguretat de la infància no és fàcil ja que l'adolescència presenta pors i dubtes. 

Vista prèvia

Enllaç a eBiblio

 

 

 

““

Un futuro para tu hijo : claves para su orientación profesional

de Vicente Hernández

Després de fer l'ESO l'adolescent decidirà cap a on ha de dirigir els seus esforços i quin serà el seu camí professional. És una època amb dubtes i incerteses.

Vista prèvia

Enllaç a eBiblio

 

 

 

 

““

13 razones para hablar con tu hijo adolescente

de Maite Nascimento 

Inspirat en la novel·la i la sèrie per 13 raons, és un llibre pràctic per saber actuar quan es presenten problemes de drogues, d'altres addiccions, de bullying, d'alimentació abans d'arribar a consequüències dramàtiques com la depressió o el suicidi.

Vista prèvia

Enllaç a eBiblio

 

 

 

““

Ruidos en la web Cómo se informan los adolescentes en la era digital

de Roxana Morduchowicz 

Aquest llibre sobre adolescents i tecnologia analitza les dificultats que tenen els joves per buscar, avaluar i utilitzar correctament la gran quantitat d'informació que circula a internet.

Vista prèvia

Enllaç a eBiblio

 

 

 

 

““

La invención de uno mismo La vida secreta del cerebro adolescente

de Sarah-Jayne Blakemore 

A l'adolescència es produeixen canvis en la funció cerebral que faciliten comportaments com les conductes arriscades, el desig de noves experiències i tots els temes socials  relacionats amb el sentiment de grup i la dependència forta de les amistats.

Vista prèvia

Enllaç a eBiblio

 

 

““

Sal de tu mente y entra en tu vida para adolescentes. Una guía para vivir una vida extraordinaria 

de Louise Hayes

Una situació que pot ser poc important per a un adult es pot convertir en angoixant i estressant per a un adolescent. La Teràpia d'Aceptació i Compromís pot donar eines per alleugir aquestes situacions.

Vista prèvia

Enllaça a eBiblio

 

 

 

““

Si lo amas, ¡edúcalo! Para adolescentes Una guía de acompañamiento para los padres de hoy

de Rosario Busquets Nosti

Les peripècies d'un vell aristòcrata que, gràcies a un antic remei, experimenta una gran millora en la seva salut, entre altres sorprenents efectes.

Vista prèvia

Enllaça a eBiblio

 

Creation date 11-05-2020 Last updated 15-05-2020