Mercat de lletres

El Mercat de Lletres se celebra a Igualada i arriba a la seva vuitena edició. Durant tot el dia 28 de setembre, la plaça de Cal Font i les diferents sales de la Biblioteca Central d'Igualada s’ompliran d’activitats, tallers i presentacions literàries d’autors destacats. Les llibreries i entitats locals relacionades amb el món de les lletres mostraran les novetats editorials.

Saps quin és el lema d'aquest esdeveniment? I si et donem una pista?...  Edició rera edició sempre és el mateix:

EL DIA QUE LES LLETRES PRENEN LA PARAULA

Mira l'anunci que ha fet la Biblioteca organitzadora a l'agenda del nostre portal:

Xavier Bosch, Toni Sala, Montse Barderi i la companyia anoienca del príncep Totilau són alguns dels convidats al 8è Mercat de Lletres, que es farà a la Biblioteca i la plaça Cal Font.

Els assistents podran gaudir d’una gimcana familiar organitzada pel Bibliobús Montserrat i la Biblioteca Central d’Igualada que es desenvoluparà entre les 11 hores i les 13 30 hores. A més aquest bibliobús que recorre molts pobles de l'Anoia es pot visitar fins les dues hores de la tarda.

 

La resta de propostes familiars en horari de matí:

  • A les 11.30 hores començarà la primera hora del conte del dia : Storytime "There's no place like space" conte en anglès  a la sala infantil.
  • A les 12 hores "A de Brossa" . Espectacle familiar a càrrec d'Assumpta Mercader a la Sala d'Actes de la Biblioteca.
  • A les 12 30 a la sala infantil, contes amb humor a càrrec de Vivim del Cuentu. A partir del conte "Les veritats d'en Pinotxo"

Altres propostes durant la tarda:

  • A les 17 30 hores a la Plaça de Cal Font espectacle infantil amb La Companyia del príncep Tolitau. Indicat de 3 a 9 anys i anomenat : El llop ferotge, tracta del judici popular que tindrà el llop ferotge en ser caçat després d'haver-se menjat la caputxeta, l'àvia i alguns animalets.
  • A les 18 30 hores a la Sala infantil d ela biblioteca hi haurà contes i taller amb Lourdes Torres Plana. Es basaran en l'obra : Els angelets de les dents i la Malva.

No oblidis que a les 19 hores de la tarda començarà el concert musical amb el grup jove luna plena i la banda dels Elpics.