Theatre

XIV edició del Certamen Nacional  Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta

Aquest certamen s'ha celebrat en diverses fases durant l'any 2018. Consisteix en la lectura en veu alta de les diferents obres proposades per part de les escoles participants, hi ha diverses categories segons els nivells acadèmics.

La gran final es va fer el 5 de juny al Teatre Nacional de Catalunya (Barcelona). Hi va haver quatre alumnes guanyadors, un per a cada categoria de lectura individual (Grumets Vermells, Grumets Verds, Timoners i Corsaris) i un grup de tres alumnes guanyador de la categoria Tropa de Corsaris de lectura col·lectiva.  La final  es va poder seguir per youtube.

La gran final de l'any passat també es va celebrar al Teatre Nacional de Catalunya. Va ser una vetllada  amb actuacions musical on finalment es van conèixer els guanyadors. Et deixem vídeos de resum dels dos últims anys:

Més informació 

Informació de la propera edició

 

XXIII edició del Concurs El Gust per la Lectura

Durant el curs 2017-2018 s'han proposat una sèrie de lectures adreçades als diferents cicles formatius del currículum escolar.  Per a concursar es llegeixen i treballen els diferents textos proposats.

De cara al concurs les bases de la convocatòria recullen els requisits de participació, els criteris de selecció i el contingut dels treballs de totes les categories. S'ofereix la possibilitat de presentar-ne treballs d'individuals i de col·lectius, fer-ho en suports diferents: llibre il·lustrat, mural, audiovisual, web, multimèdia…

Al mes d'abril es va tancar la recollida de treballs presentats i durant el mes de maig s'ha donat a conéixer el veredicte final amb els centres educatius guanyadors.

Més informació 

Aquestes són les bases del concurs

 

Ves a Gènius

Ves a la plana de premis