Nadal-salons de la infància

Amb l'arribada de les vacances nadalenques se celebren diverses fires infantils a localitats de la província de Barcelona  com les que es fan a Barcelona, Cornellà de Llobregat, Manresa, Igualada i Vic. Són oportunitats de disfrutar d'activitats, jocs i activitats esportives. Tot un conjunt de possibilitats d'entreteniment pels infants.

 

La Ciutat dels Somnis a Barcelona:  és el nou Festival de la Infància de la ciutat de Barcelona que se celebrarà del 27 al 30 de desembre al Recinte de la Fira de Montjuïc. En Gènius i la Valentina visitaran la mostra a l'estand de la Diputació de Barcelona. Mira la notícia publicada al portal.

 

Fira Infantil de Nadal (Cornellà de Llobregat) : La Fira de Cornellà es converteix en un gran Saló Infantil anomenat Fira Infantil de Nadal on entre els dies 23 i 31 de desembre trobaràs un munt de propostes culturals, esportives i d'esbarjo. Aquest cop arriba la 25a edició.

Saló de la Infància : El Saló Tecnològic (Igualada) : Entre el 27 de desembre i el 4 de gener al recinte firal de Cal Carner es celebra una nova edició del El Saló de la Infància d'Igualada que enguany es dirà El Saló tecnològic.

Festival de la Infància, Nadal al Sucre (Vic) : Es farà al recinte del Sucre de Vic entre el 27 de desembre i el 3 de gener, una alternativa de lleure educatiu ambientada en aquesta ocasió en la Roma històrica.

Torna a l'especial de Nadal