News

Cicle Eixamplem lectures

Cicle Eixamplem lectures

Eixamplem lectures és una iniciativa comuna de les biblioteques de l’Eixample que ofereix espectacles on la literatura, els llibres i la paraula són els protagonistes. A cada sessió també es podrà gaudir d’una selecció de llibres i contes per llegir i consultar.

· Biblioteca Esquerra de l’Eixample – Agustí Centelles: “Els 999 cranquets i el mico”, a càrrec de Yoshi Hioki. Dimarts 9 de maig a les 17.30 h.
· Biblioteca Sant Antoni – Joan Oliver: ”L’illa d’en Lluís” a càrrec de Mon Mas i Lluís Farré, il·lustrador. Dijous 18 de maig a les 17.30 h.
· Biblioteca Fort Pienc: “Roc d’històries”, a càrrec de Laberta del Poblet. Dimecres 24 de maig a les 17.30 h. Activitat a l’exterior, Plaça Fort Pienc
· Biblioteca Sofia Barat: “Soc així”, a càrrec de Laura Asensio. Dijous 25 de maig a les 17.30 h. Activitat a l’exterior, Jardins de Sofia Barat (Interior d’illa)
· Sagrada Família-Josep M. Ainaud de Lasarte: “La paciència és la mare de la ciència”, a càrrec de Laberta del Poblet. Dimecres 7 de juny a les 17.30 h.
· Biblioteca Joan Miró: “Els contes silenciosos”, a càrrec d’Umpalumpa. Dissabte 10 de juny a les 12 h.

Activitats gratuïtes. Cabuda limitada. Públic familiar.

Cicle impulsat per les Biblioteques de l’Eixample: Esquerra de l’Eixample-Agustí Centelles, Fort Pienc, Joan Miró, Sagrada Família-Josep M. Ainaud de Lasarte, Sant Antoni-Joan Oliver i Sofia Barat, amb el suport del Consorci de Biblioteques de Barcelona i el Districte de l’Eixample.

27/04/2023