New arrivals New arrivals

 • El Vent entre les canyes

  El Vent entre les canyes

  [Barcelona] : Pack Màgic, [2019]

  Cinc aventures al voltant de la llibertat, amb músiques originals i heroïnes sorprenents. La divertida nena que vol jugar a cavallers a Randes i dragó, la bonica amistat entre una princesa i una dragona a La caça del dragó, les boniques estrelles a La nena i la nit, les ganes de ser lliure de l’animaló fantàstic a La unicorn i la lluita per l’alliberació de la tirania a El vent entre les canyes, conformen un programa de curtmetratges que és un meravellós cant a la llibertat.

  Descarrega-la a eBiblio

  29/05/2020
  Average (0 Votes)
 • Agafa'l a eBiblio

  ¡Tornen els conillets amb malifetes! Cuinen, van al circ, organitzen una festa ... Sempre volen fer bé les coses però tot no sempre surt com un vol.

  29/05/2020
  Average (0 Votes)
 • Palmeras en el Polo Norte

  Palmeras en el Polo Norte

  Horst, Marc ter

  Madrid : Siruela, [2019]

  Tothom parla del canvi climàtic, però és cert tot el que diuen? Aquest llibre vol respondre a algunes de les preguntes que ens fem: com està canviant el canvi climàtic el nostre voltant? A qui li afectarà i per què? El llibre ens parla de la contaminació, dels devastadors huracans, d’animals extingits, però també de volcans, icebergs, científics que passen molt de fred,... i en definitiva, d’un fenomen que ens afecta a totes i tots. Però també ens parla del que encara som a temps de fer per el nostre planeta. Llegeix un fragment

  Agafa’l a l’Ebiblio 

  28/05/2020
  Average (0 Votes)
 • W

  W

  Rosa, Isaac

  Barcelona : Edebé, febrero 2019

  Què faries si ensopeguessis amb algú igual que tu? Un joc de miralls ple de tensió sobre la identitat i la confiança en un mateix i en els altres. La Valeria està a la parada del bus, un dilluns de setembre, pensant en les seves coses, però també pendent del telèfon. Està esperant que la Laura li respongui el seu darrer missatge, neguitosa i sospitant que les seves ex-companyes hagin creat un nou grup de xat sense ella. Llavors a l’aixecar els ulls... la va veure, just a la parada de la vorera de davant, la seva doble, idèntica a ella!

  Què no hi ha ningú igual a tu? Clar que sí, no et pensis que ets tant especial. No ets irrepetible, ni un exemplar únic. Si encara no has trobat al teu doble, continua buscant... A la Valeria li va canviar la vida.

   

  Agafa’l a l’Ebiblio 

  28/05/2020
  Average (0 Votes)
 • Gos pudent

  Gos Pudent

  Gutman, Colas

  Barcelona : Blackie Books, setembre de 2019

  Aquí tens les primeres aventures del gos pudent. Viu en un cubell d’escombraries, fa olor de sardines, està ple de puces i el seu pèl sembla una catifa vella. I per si no fos prou, és un gos bastant ximple. Però malgrat tot això, té un cor molt gran i és pur optimisme i alegria. L’adoraràs! En aquesta aventura el nostre protagonista decideix donar la volta al món a la recerca d’un amo. L’esperen milers d’embolics i aventures. Coneixerà una nena encantadora i entendrà el veritable significat de l’amistat. Aquí tens una guia de lectura del llibre

  Agafa’l a l’Ebiblio 

   

   

  28/05/2020
  Average (0 Votes)
 • A veces volamos

  A veces volamos

  Applegate, Katherine

  Barcelona : Océano Travesía, 2019

  Abans de menjar-se el pastís, d’anar en bicicleta, d’intentar fer una difícil coreografia de ballet o de guanyar amb el teu equip, hi ha una història de fracassos, decepcions, errors i moments de casi llençar la tovallola. Però tot això no és res més que la vida fent de les seves. Fallar, intentar,.. no són la fi de l’experiència sinó el camí a ella. Al final, si tenim sort arribarà l’hora del pastís.

  Agafa’l a l’Ebiblio 

   

   

  28/05/2020
  Average (0 Votes)
 • ¡Caca de vaca!

  ¡Caca de vaca!

  Blake, Stephanie

  Barcelona : Beascoa, mayo de 2019

  Exitosa saga de llibres de  Stephanie Blake protagonitzada per en Simó, un entremaliat conillet. Caca de vaca!, Caca de vaca!,... crida en Simó cada cop que la seva mare o el seu pare li demanen que faci alguna cosa. Del matí a la nit i de la nit al matí, no hi ha manera que el conillet digui cap altra paraula. Fins que un dia apareix un llop i al petit conillet no se li acudeix res més a dir que Caca de Vaca! No vols saber que passarà?

  Ebiblio

   

   

  21/05/2020
  Average (0 Votes)
 • A Clementina le encanta el rojo

  A Clementina le encanta el rojo

  Boglar, Krystyna

  Madrid : Siruela, [2019]

  Ha estat un estiu llarg i calorós, però la fi de les vacances està a tocar i en Mario, l’Anna i Croqueta hauran de tornar aviat a l’escola. Un dia al bosc veuen una nen que plora desconsoladament perquè no troba la Clementina. Malgrat s’està fent fosc, el bosc és molt gran i els nens no saben quin aspecte té la Clementina, decideixen buscar-la... També els ajudaran més amics, però el que no saben és que no són els únics que l’estan buscant. A la nit hi ha una gran tempesta i sota la pluja els sis amics, un artística rondinaire, un periodista ensopit, uns policies fora de polleguera i un cotxe destarotat aniran darrere les petjades de la misteriosa Clementina.

  Agafa’l a l’Ebiblio  
  13/05/2020
  Average (0 Votes)
 • La Ciencia de la caca

  La Ciencia de la caca

  Marais, Frédéric

  Barcelona, España : Editorial Océano, S.L., 2019

  Utilitzar la caca per curar malalties?, com a combustible? , o per a rentar els plats? Descobreix aquests i moltes d’altres curiositats de com es poden i s’han utilitzat al llarg dels anys i en les diferents cultures els excrements dels animals. Segur que et quedes bocabadat !

  Agafa’l a l’Ebiblio  
  13/05/2020
  Average (0 Votes)
 • El Río baja sucio

  El Río baja sucio

  Trueba, David

  Madrid : Ediciones Siruela, octubre de 2019

  Dos amics, un riu contaminat i unes vacances que canviaran les seves vides per sempre. Potser creus que saps com és un cadàver, o que coneixes la mirada d’un assassí. El protagonista d’aquesta història també ho pensava però quan tenia 14 anys, ara ja fa sis d’aquella història, no era tal i com es creia que sabia les coses. Fins aquell estiu les vacances d’en Tom i en Martí eren molt predictibles: el poble, la família, els amics, les bicis, el riu, la natura... Però ara a punt de complir els 14 i el que sembla serrà el darrer estiu plegats, els destí els hi canviarà la seva percepció del món. Primer coneixeran un enigmàtic home que viu a la casa anomenada “ Los Rosales”, després a la seva filla... la tensió entre els dos amics els mostrarà que un es fa gran quan perd la innocència. Llegeix un fragment 

  Agafa’l a l’Ebiblio  

  13/05/2020
  Average (0 Votes)