New arrivals New arrivals

 • Mi hijo se ha hecho vegano

  Mi hijo se ha hecho vegano

  Bayarri, Estela

  Barcelona : Beta Editorial, febrero 2019

  Aquest llibre va dirigit a totes aquelles persones amb fills  que han decidit fer-se vegans. Una guia pràctica per ajudar a mares i pares a entendre aquesta important decisió i conèixer realment què és el veganisme. Trobaràs informació contrastada que desterra falsos mites nutricionals, així com l'orientació necessària per organitzar els àpats familiars. T'ajudarà a acompanyar de forma positiva i empàtica als teus fills en la transició a aquest estil de vida.

  Amb aquesta guia descobriràs que és més fàcil del que imagines. Una decisió que fins i tot pot beneficiar tota la família en adquirir nous i saludables hàbits alimentaris.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  19/08/2019
  Average (0 Votes)
 • Trabajo con padres y terapia con hijos : un modelo integrador

  Trabajo con padres y terapia con hijos

  Novick, Kerry Kelly

  Barcelona : Herder, [2019]

  Aquesta obra és fruit del treball de Kerry Kelly Novick i Jack Novick al llarg de diverses dècades, on s’integra els pares en una tasca d'equip com és la teràpia amb els fills.

  El paper que exerceixen els pares en el tractament d'un fill és un tema de vital importància en la teràpia de nens i adolescents. No obstant això, es tracta d'una qüestió sobre la qual gairebé no s'ha aprofundit i no hi ha un model definit amb el qual dur a terme aquesta tasca.

  Els diferents apartats del llibre es corresponen amb cadascuna de les fases del procés terapèutic. Es descriuen les tasques de l'aliança terapèutica de les diferents parts implicades en el procés - fill, pares i terapeuta-, així com les angoixes suscitades i els mecanismes emprats per a contrarestar-les. Així mateix, el llibre se centra en l'amor parental primari com un dels elements que permet restituir, tant al fill com als pares, una trajectòria de desenvolupament mútuament gratificant.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  31/07/2019
  Average (0 Votes)
 • Astérix y el secrto de la poción mágica

  Astérix. El secreto de la poción mágica

  [Madrid] : Karma Films, [2019]

  Nominada al César 2019 a la millor pel·lícula d’animació.

  Basada en els personatges creats per Albert Uderzo  i René Goscinny, encara que no adapta cap del còmics de la col·lecció de l’heroi gal. Saltant àgilment entre arbres a la recerca de vesc, el druida Panoramix pateix una caiguda que li fa reflexionar ... S'ha torçat un turmell, però podria haver estat pitjor! Qui s'encarregaria de preparar la tan vital poció màgica que dona força sobrehumana a qui la prova si ell no pogués fer-ho? Amb Astèrix i Obèlix al seu costat, emprendrà una recerca per tota la Gàl·lia per trobar un druida digne de conèixer el secret de la recepta de la poció màgica, i assegurar així el futur del seu poble.

   

   

  02/08/2019
  Average (0 Votes)
 • La Respuesta eres tu

  La Respuesta eres tú y tus billones de habitantes

  Schutten, Jan Paul

  Madrid : Maeva Ediciones, [2019]

  Dir que tens un nas, dues mans o deu dits al peus no és res de nou. Però, sabies que en el cos hi ha 206 ossos, 86.000 milions de cèl·lules cerebrals i 20 bilions més d’altres cèl·lules? Aquest llibre parla del teu cos, aquí trobaràs les respostes a totes aquestes preguntes que ningú t’ha explicat abans de forma clara i amena. Sabies que les teves cèl·lules són inclús més espectaculars i enginyoses que les naus espacials de la guerra de les galàxies?, O, sabies que tens substàncies que et provoquen estar content o que vulguis endreçar la teva habitació?,.... Mai un llibre t’ha donat tantes respostes sobre el tema més interessant del món: TU! Llegeix el primer capítol.

  02/08/2019
  Average (0 Votes)
 • Ninfa rota

  Ninfa rota

  Gómez Cerdá, Alfredo

  Madrid : Alfaguara, abril 2019

  Premio Anaya Juvenil  2019

  La Marina s’ha enamorat de l’Eugenio, el noi amb el que està sortint, i poc a poc va descobrint que no pot respondre dels seus actes. Per què s’està allunyant dels seus amics? Per què l’Eugenio imposa sempre la seva voluntat? La brusca ruptura de la relació complicarà encara més les coses. Podrà viure amb el cor devorat per les serps? Podrà viure amb la certesa de que el temps no cura res, sinó que es la perdició de totes les coses? Podrà trobar final del seu naufragi?

  02/08/2019
  Average (0 Votes)
 • La Victòria somia

  La Victòria somia

  Fombelle, Timothée de

  Madrid : Nórdica, abril de 2019

  La Victòria és una lectora voraç. Somia amb duels i persecucions, amb missions perilloses a Sibèria, o que un alienígena s’emporta la seva germana per sempre. Per desgràcia, viu a Chaise-sur-le Pont, el lloc més tranquil i avorrit del món. Però un dia, de sobte, comencen a succeir coses inexplicables: el seu amic Jo està investigant la pista de tres xeienes, els seus llibres desapareixen de l’estanteria de la seva habitació i una nit sorprèn un cowboy conduint el cotxe del seu pare. Definitivament, alguna cosa extraordinària ha de passar. Llegeix les primeres pàgines.

   

   

  02/08/2019
  Average (0 Votes)
 • Kepler 62

  Kepler 62.

  Parvela, Timo

  Boadilla del Monte (Madrid) : SM, abril de 2019

  Ens trobem en algun moment del futur i a la terra els recursos naturals  comencen a escassejar. Ari un noi de 13 anys, ho sap molt bé perquè aquesta és la raó per la qual la seva mare hagi hagut de marxar per cercar una feina que pugui mantenir la família i hagi deixat a Ari encarregat de la cura del seu germà petit. Però malgrat tothom està preocupat per aquesta crisi, els nois tenen altres interessos, per exemple el rumors d’un nou videojoc que causa furor, Kepler 62. Es diu que qui aconsegueixi completar tots els nivells rebrà un misteriós premi extra. Aquest joc està fora de l’abast d’en Ari, però no sabem perquè una desconeguda li regala el joc al seu germà petit. Els dos germans entren de ple en aquest joc fins que sembla que sigui més que un joc. Llegeix el primer capítol.

  02/08/2019
  Average (0 Votes)
 • Ser o no ser... una poma

  Ser o no ser... una poma

  Yoshitake, Shinsuke

  Barcelona : Libros del Zorro Rojo, març de 2019

  Els petits sempre s’estan fent preguntes perquè hi ha moltes coses que desconeixen. Però a vegades no fa nosa qüestionar-se allò que sembla evident. Els interrogants, els dubtes, posen en tensió el nostre cervell, provoquen milions de connexions neuronals il’exerciten per desenvolupar el coneixement. Fins i tot un objecte tan familiar com una poma pot disparar la nostra ment i ser l’origen d’una extraordinària divagació que, en el cas del nostre protagonista, el porta a plantejar-se “I si fos el meu rererererebesavi, que s’ha reencarnat en una poma i m’ha vingut a veure” o “potser tots són pomes excepte jo”.

   

   

   

  02/08/2019
  Average (0 Votes)
 • Tus hijos y las nuevas tecnologías

  Tus hijos y las nuevas tecnologías

  Gónzalez Vázquez, Óscar

  [Barcelona] : Amat Editorial, [2019]

  Consells i pautes per a educar i protegir els fills de i en les noves tecnologies. 

  Un dels temes que més preocupen als pares a l'hora d'educar els seus fills és el de les noves tecnologies i, especialment, l'ús que aquests fan dels seus dispositius electrònics. Si com a pare desconeixes eines com WhatsApp, Facebook, Instagram o Twitter, o bé no saps com utilitzar l'ordinador, la tauleta o el telèfon intel·ligent, difícilment seràs conscient dels riscos que comporten i no podràs ajudar-los a navegar de manera segura.

  En aquesta guia pràctica trobaràs pautes, eines i consells no només per orientar als teus fills en el bon ús de les noves tecnologies, sinó per convertir-les en les teves grans aliades. Entre altres qüestions clau, aprendràs:

  • Com convertir-te en un pare o mare competent digitalment.

  • Com educar els teus fills en les noves tecnologies segons la seva edat (des de la infància fins a l'adolescència).

  • Com protegir-los enfront de perills com sexting, grooming o ciberbullying.

  • Com evitar-los la saturació tecnològica i potenciar la seva concentració.

  • Com promoure un ús responsable d'internet, xarxes socials i videojocs.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  31/07/2019
  Average (0 Votes)
 • Ayuda a tu hijo a concentrarse con el método Montessori

  Ayuda a tu hijo a concentrarse con el método Montessori

  Esclaibes, Noémie d'

  Madrid : Edaf, 2018

  En un món hiperconnectat on tot va massa de pressa, la facultat de concentració és molt valuosa. Com ajudar els nostres infants a tenir-ne? Sylvie i Noémie d'Esclaibes proposen aquí les claus i les eines pràctiques del mètode Montessori per a  acompanyar els nens de 0 a 7 anys en el desenvolupament de la seva capacitat de concentració, amb:

  -Dades precises per a entendre els reptes i les múltiples facetes de la concentració (el funcionament del cervell, els pilars de l’aprenentatge, la memòria ...).

  -Explicacions clares sobre el mètode Montessori, el paper de l’adult (observació, actituds, límits ...) i la importància de la preparació de l'entorn.

  -Més de 40 activitats per a aprendre a desenvolupar i consolidar la concentració en els nens i

  -Una trentena de fotos per a identificar perfectament les activitats proposades.

  No deixis de consultar-lo!

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  24/07/2019
  Average (0 Votes)