New arrivals

 • Cómo criar hijos y que no salgan imbéciles :

  Moyer, Melinda Wenner

  Barcelona : Kitsune Books, marzo de 2022

  Els pares i mares, apart d’ensenyar coses pràctiques als nostres fills i filles (menjar de tot, saber matemàtiques...), tenim l’ambició que siguin bones persones, amables, resilients, emocionalment equilibrades i generoses. L’autora ha elaborat aquest mètode, basat en estudis científics per ajudar  als pares i mares que tenen aquesta preocupació.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  29/05/2023
  Average (0 Votes)
 • Inbox

  Santos, Care

  Barcelona : Edebé, febrer 2020

  Seguint la línia de novel·les de misteri iniciada amb Mentida, l’escriptora Care Santos ens presenta Inbox, una novel·la de ficció carregada de sorpreses en la qual res no és el que sembla. 

  L’Alèxia, la protagonista de la història, no passa pel seu millor moment, i com a propòsit d’any nou es planteja enviar un correu electrònic a l’enigmàtic Benedict Woodward, el seu escriptor preferit. 

  En Woodward, però, se sorprèn en rebre el missatge de la seva admiradora, i decideix descobrir com ha aconseguit l’Alèxia la seva adreça electrònica personal. D’aquesta manera, lectora i escriptor inicien un intercanvi de correus electrònics que anirà avançant fins a exposar els secrets més ben amagats de tots dos. 

  Una novel·la agradable i amena, amb un format epistolar que la fa àgil i trepidant, i que no ens deixa anar fins a l’última pàgina. I que té molt a dir, a més, sobre el món dels llibres. 

   

  Més informació:

  Recomanat per la Bib. de Corró d'Avall. Les Franqueses del Vallès.

  26/05/2023
  Average (0 Votes)
 • Supergusano

  [Barcelona] : Rita & Luca Films, [2022]

  Dels creadors d’El Grúfal i el drac Zog arriba el Supercuc. Animals del bosc, no tingueu por, el Supercuc és aquí! Llarg, fort i amb habilitats sorprenents, serà capaç d’ajudar aranyes i gripaus, a sortir de les pitjors situacions. Però, qui rescatarà el Supercuc quan el malvat llangardaix el capturi? 

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  12/05/2023
  Average (0 Votes)
 • ¿Por qué mi hijo tiene una enfermedad rara?

  Montoliu i José, Lluís

  Pamplona : Next Door Publishers, febrero 2023

  Lluís Montoliu, doctor en biologia i investigador del CSIC i membre del Centro de Investigación Biomédica en Red de Enfermedades Raras, fa anys que estudia les malalties rares: les diagnostica genèticament i treballa directament amb les famílies.

  En aquest llibre respon les preguntes que li formulen les famílies  què es pot fer? quin centre o investigador estudia aquella malaltia? Els altres fills també tindran la mateixa malaltia?  

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  10/05/2023
  Average (0 Votes)
 • Los Deberes escolares, en el punto de mira

  Regueiro, Bibiana

  Bilbao : Desclée De Brouwer, [2023]

  El debat sobre la utilitat dels deures escolars és molt present a les escoles i a moltes cases. Aquest llibre, escrit per tres experts en psicopedagogia i basat en  evidencies científiques, pretén ajudar als docents a prendre decisions sensates si decideixen aplicar-los. També està orientat als pares i mares, als quals explica la motivació i aplicacions. 

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

   

  10/05/2023
  Average (0 Votes)
 • Copèrnic

  Calle, David

  Barcelona : Vegueta Infantil, febrer de 2023

  Per què hi ha estacions? Per què tenim dies i nits? Si les estrelles no es mouen, això vol dir que el Sol no n’és una? Aquestes són només algunes de les preguntes que es va fer Nicolau Copèrnic. En aquella època, la humanitat ja feia dos mil anys que creia que la Terra era el centre de l’Univers. Malgrat això, hi havia alguna cosa que no encaixava. Per més que mirava el cel, el jove Copèrnic no aconseguia explicar-se el que veia amb els seus propis ulls. I, com a bon científic, no va parar fins a descobrir que el nostre planeta, la Terra, no para de moure’s. 

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  10/05/2023
  Average (0 Votes)
 • Guia màgica d'autodefensa amb galetes

  Kingfisher, T.

  Barcelona : Indómita, febrer 2023

  Guanyadora dels premis Locus, Nebula, Dragon, Lodestar, Mythopoeic i Cóyotl, Guia màgica d’autodefensa amb galetes és una fantasia atípica i divertida que es pregunta com es forgen els herois.

  La Mona no s’assembla pas als poderosos mags encarregats de defensar la ciutat. De fet, la seva màgia només funciona amb el pa. Tot i això, sembla que s’ha convertit en el proper objectiu d’un assassí que recorre la ciutat acaçant tothom amb poders màgics. 

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  08/05/2023
  Average (0 Votes)
 • Els Willoughby :

  Lowry, Lois

  La Seu d'Urgell : Meraki, gener 2023

  En Timothy, en Barnaby A, en Barnaby B i la Jane Willoughby són quatre germans que viuen en una caseta estreta com un filaberquí. Com que els seus pares no els fan gens de cas —més aviat sembla que se’ls vulguin treure de sobre— s’espavilen com poden per anar tirant. Però un dia els pares se’n van de viatge i els deixen en mans de l’única cangur que ha acceptat la feina, i la vida dels germans Willoughby es capgira com un mitjó… Segur que la cangur hi té alguna cosa a veure, i també aquella criatura que es van trobar en una cistella a la porta de casa i que van decidir portar fins a la mansió de l’home més ric del veïnat.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  08/05/2023
  Average (0 Votes)
 • La Meravellosa granja d'en McBroom

  Fleischman, Sid

  Barcelona : Blackie Books, gener de 2023

  S’han arribat a dir tantes bestieses sobre la meravellosa granja d’en McBroom que serà millor que llegiu aquest llibre i en descobriu la veritat. Benvinguts a la meravellosa granja d’en McBroom, un lloc com cap altre. Hi trobareu horts que creixen per art de màgia, síndries i panolles gegants, vents huracanats furiosos, una pluja de llebres, una horrible invasió de llagostes, i fins i tot un fantasma que deambula sense descans. La màgia i el riure els teniu assegurats!

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  08/05/2023
  Average (0 Votes)
 • El Conill Sato

  Ainoya, Yuki

  [Madrid] : Pastel de Luna, [2022]

  Set histories que ens transportaran a un món màgic on regna l'enginy i la imaginació.

  Un dia, Haneru Sato es va convertir en conill. Des d'aleshores, no li han deixat de passar coses fantàstiques. Podeu obrir una finestra al cel al reflex d'un toll; una nou ja no es nomes una nou sinó que allotja al seu interior estades inversemblants... 

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  08/05/2023
  Average (0 Votes)