New arrivals

 • Educar sin regañar : estrategias cotidianas para educar sin gritos ni castigos

  Educar sin regañar

  Schmidt, Nicola

  Barcelona (España) : Diana, junio de 2021

  Nicola Schmidt ens ajuda a comprendre per què els adults renyem tant i què passa en el cervell dels nens quan reben crits i càstigs. I, el més important, ens ensenya a gestionar aquestes reaccions amb estratègies creatives per a posar límits, trucs de descàrrega per al dia a dia en família i fins a mini exercicis d'autocura. Pas a pas, descobrirem les claus per a mantenir la calma, empatitzar amb els nostres fills i fer respectar les regles sense renys. 

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  20/10/2021
  Average (0 Votes)
 • Comer bien en familia

  Comer bien en familia

  Herrero Martín, Griselda

  Barcelona : Espasa, [2021]
  > Veure disponibilitat a l’eBiblio

  Guia pràctica i divertida en la qual trobaràs trucs, jocs i dinàmiques per a aprendre a menjar de manera saludable a casa. Explica els pilars bàsics per a obtenir hàbits més saludables i aquells factors que tracten de boicotejar-nos en el nostre objectiu de salut. Un complet manual replet de jocs, activitats que resoldrà els dubtes més freqüents sobre l'alimentació perquè els pares aprenguin i ensenyin als seus fills a menjar de manera saludable a través del joc.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  20/10/2021
  Average (0 Votes)
 • Aprender a aprender : cómo tener éxito en la escuela sin pasarte todo el día estudiando

  Aprender a aprender

  Oakley, Barbara

  Madrid : Ediciones Obelisco, junio de 2021

  Una manera sorprenentment fàcil de dominar qualsevol assignatura, amb independència de si ets o no un bon estudiant. Tots tenim les eines per a aprendre allò que, per naturalesa, ens costa més, el secret rau en entendre com funciona el cervell per a desenvolupar tot el seu potencial. En aquest llibre descobriràs: ' Per què deixar que a vegades la teva ment deambuli és una part important del procés d'aprenentatge. Com evitar els 'solcs cognitius' per a poder pensar amb més originalitat. Per què tenir una mala memòria pot ser una cosa bona. Una manera senzilla però eficaç de deixar de procrastinar

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  20/10/2021
  Average (0 Votes)
 • Enseñar a transgredir

  Enseñar a transgredir

  hooks, bell

  Barcelona : Capitán Swing, [2021]

  "L'escriptora transmet la seva passió per la docència i per fer d'ella un instrument polític per a canviar el món, mitjançant una connexió amb les emocions i sentiments, i ho fa a través d'una sèrie de 14 articles, que van des del més general, plantejant què és això d'ensenyar a transgredir, fins al més concret, assenyalant com es pot introduir el multiculturalisme, el pensament feminista o l'erotisme en el procés educatiu. Es concep el llibre des d'una crisi de l'educació, perquè s'entén que sovint els estudiants no volen aprendre ni els professors ensenyar i per a això proporciona bell hooks les seves pròpies eines al servei dels lectors. “L'aula continua sent l'espai de possibilitat més radical del món universitari (…) Sumo la meva veu a la crida col·lectiva per una renovació i per un rejoveniment de les nostres pràctiques docents”, manifesta en la introducció l'autora com leimotiv de la publicació"
  Extret de www.afrofeminas.com
  bell hooks, en minúscula, és el pseudònim de Gloria Jean Watkins, escriptora, mestra i intel·lectual activista. 

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipal 

  20/10/2021
  Average (0 Votes)
 • Cocino para mi bebé y toda la familia

  Cocino para mi bebé y toda la familia

  Courrège, Christelle

  Barcelona : Larousse, [2021]

  Un llibre de receptes que és, sobretot, una ajuda fonamental per a qualsevol casa amb nens, tinguin l'edat que tinguin. Simplifica l'organització dels menjars i proposa cuinar amb els mateixos ingredients per a tots. Per a cadascuna de les 100 receptes familiars, proposa 4 variacions adaptades al nadó en funció de la seva edat: quins aliments introduir i quines quantitats donar-li i amb les textures aconsellades (fina, extrafina, triturada o en trossets).

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  20/10/2021
  Average (0 Votes)
 • Fritzi: un conte revolucionari

  Fritzi, un cuento revolucionario

  [Barcelona] : Drac Màgic, [2021]
  > Veure disponibilitat a l’eBiblio

  Alemanya de l’Est, 1989. El mur que divideix el país en dues meitats és a punt de caure. La Fritzi, de dotze anys, cuida de l’Sputnik, el gosset de la seva millor amiga Sophie, mentre ella és de vacances amb la seva família a Hongria. Però arriba la tardor i comença l’escola i la Sophie no ha tornat. La Fritzi i l’Sputnik inicien una aventura per a trobar-la. Les seves passes els portaran a descobrir les manifestacions que es repeteixen a Leipzig i a entendre què està passant al seu país. Una pel·lícula emocionant, impregnada de l’atmosfera de l’època i històricament acurada, que retrata la caiguda del mur des de la perspectiva d’una nena.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  14/10/2021
  Average (0 Votes)
 • Tu cuerpo mola

  Tu cuerpo mola :

  Torrón, Marta

  Barcelona : Montena, junio de 2021

  Després de l’èxit del llibre La regla mola, arriba un nou llibre de la mateixa col·lecció per  parlar-te del teu cos, perquè es genial, però cal aprendre a descobrir-lo. Els teu cos és quelcom que t’acompanya tota la vida, i encara que sembli estrany, a vegades ens oblidem d’ell. Segur que hi ha parts que coneixes molt bé d’altres que no tant. Al llarg de la vida el teu cos viurà canvis importants i és necessari que els coneguis per créixer amb confiança i benestar. El teu cos “mola” però cal aprendre-ho!

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  14/10/2021
  Average (0 Votes)
 • Los ladrones Buenos

  Los Ladrones buenos

  Rundell, Katherine

  Barcelona : Salamandra, junio de 2021
  > Veure disponibilitat a l’eBiblio

  Quan la Vita Marlowe aterra a Nova York des d’Anglaterra amb la seva mare, no sap que està a punt d’emprendre una arriscada aventura per ajudar al seu estimat avi, en Jack Welles, un famós estafador. La màfia l’ha enganyat i ara està a punt de perdre-ho tot. La Vita farà el possible per ajudar-lo i amb aquest objectiu inicia un pla ajudada per un carterista i dos talentosos aprenents de circ. Tots quatre es trobaran immersos en una trepidant aventura plena d’emoció i perills amb el propòsit de recuperar la llarg del seu avi. 

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  14/10/2021
  Average (0 Votes)
 • Projecte iaia

  Projecte iaia

  Fine, Anne

  Madrid : Nórdica, juny 2021
  > Veure disponibilitat a l’eBiblio

  L’àvia de l’Ivan, la Sophie, la Tanya i en Nicholas de vegades perd una mica el cap, confon cares i noms i no sap ni en quin dia viu, però quan els fills decideixen portar-la a una residència per a gent gran, els quatre nets buscaran una solució divertida i plena de tendresa perquè això no passi. Així comencen el “Projecte Iaia”, un pla per fer canviar d opinió els seus progenitors i poder continuar gaudint de la companyia de la seva excèntrica àvia.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  14/10/2021
  Average (0 Votes)
 • La barberia club

  La Barberia Club :

  Romero Mariño, Soledad

  Barcelona : Mosquito, [2021]

  Chicago, anys 20. En un club il·legal amagat en el soterrani de La Barberia, tot és a punt per celebrar l'aniversari del gàngster més perillós de la ciutat. A la festa no hi faltarà ningú. Quan s'apaguen els llums, de sobte se sent un tret. En la línia de les millors novel·les clàssiques de misteri, tots són sospitosos i res és el que sembla.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  14/10/2021
  Average (0 Votes)