New arrivals

 • 100 actividades Montessori

  Esclaibes, Sylvie d'

  [Barcelona] : Editorial Ob Stare, octubre de 2023

  El mètode Montessori convida que el nen aprengui i experimenti per si mateix, al seu propi ritme i de manera independent. A partir dels 6 i fins als 12 anys, el nen absorbeix molts coneixements i habilitats en àrees ben diferents: matemàtiques, llenguatge, cultura, vida pràctica, vida sensorial...
  Aquest llibre proposa més de 100 activitats senzilles i variades per a reforçar els assoliments en les diferents àrees d'aprenentatge.
  o    Activitats guiades pas a pas, il·lustrades amb fotografies clares i didàctiques.
  o    Grans temes de cada àmbit amb bàsics i jocs innovadors.
  o    Consells i trucs per a adaptar les activitats en funció dels coneixements i els gustos del nen.
  o    Una completa i variada caixa d'eines per a aplicar a casa.

  *Recomanat per la Xarxa de Biblioteques Municipals

  29/02/2024
  Average (0 Votes)
 • Mi parto robado

  Alkorta, Nahia

  Barcelona : Arpa, noviembre de 2023

  Son moltes les dones que pateixen violència obstètrica al llarg de les seves vides. L’autora descriu la seva vivència durant  el part del seu primer fill, que li va provocar estrès posttraumàtic. Va portar el cas a judici i va recórrer a l’ONU.  El Comitè per la Eliminació de la Discriminació contra les Dones li va donar la raó i va demanar a Espanya que eliminés algunes practiques. Defensa una atenció sanitària no tant jerarquitzada i més humana i feminista. Una medicina que tingui en compte les opinions de les dones. 

  *Recomanat per la Xarxa de Biblioteques Municipals

  29/02/2024
  Average (0 Votes)
 • Com les pantalles devoren els nostres fills

  Villar Cabeza, Francisco

  Barcelona : Herder, [2023]

  Quin impacte té la digitalització en nens i adolescents? Trobem adolescents menys empàtics, menys reflexius, amb un menor control dels impulsos, amb poca tolerància a la frustració, desensibilitzats davant la violència i el patiment aliè, però també més propensos a ser victimitzats i a exercir violència contra ells mateixos. Afecta  les habilitats socials, afectives i relacional i també al  seu neurodesenvolupament. 

  Com podem frenar aquesta constant interferència en el creixement saludable dels nostres fills? Com impedir que les pantalles segueixin devorant-los? Som els adults, amb la nostra inacció, part del problema? Què es pot fer des dels diferents àmbits per regular l'ús dels dispositius digitals? Protegir el present dels infants i adolescents és la millor manera de garantir un futur millor per a tothom.
  *Recomanat per la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  29/02/2024
  Average (0 Votes)
 • Cuidar lo que más importa :

  Sarrión Sos, Nerea

  Barcelona : Lunwerg Editores, septiembre de 2023

  Un exhaustiu manual que t'acompanyarà en els primers passos del teu nadó. 
  Nerea Sarrión Sos, mare i pediatra, ofereix una minuciosa guia il·lustrada que acompanyarà a mares i pares des del naixement fins al seu desenvolupament durant els mesos i anys següents. Partint de la seva experiència professional i personal, aporta els seus coneixements de manera accessible i senzilla, amb eines i consells per a totes les fases de la criança.

  *Recomanat per la Xarxa de Biblioteques Municipals
   

  21/02/2024
  Average (0 Votes)
 • Bolets i fongs

  Fabisi?ska, Liliana

  Valls : Cossetània, setembre de 2023

  Fes una ullada al regne dels bolets i fongs! Hi són a tot arreu: a terra, a l'aigua, soterrats, als arbres, al teu aparell digestiu... Poden ser verinosos o medicinals i a vegades assoleixen preus vertiginosos. Brillen i atrauen els elfs; almenys així ho expliquen algunes llegendes! Per altra banda, poden servir per a la producció de biocombustibles o de materials de construcció... I ves a saber per a que mes es podran fer servir, ja que fins ara s'ha pogut descriure nomes el 7% de les especies de bolets i fongs. Són els organismes mes diversos i misteriosos

  *Recomanat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  15/02/2024
  Average (0 Votes)
 • El Desnuador d'embruixos

  Hardinge, Frances

  Barcelona : Bambú Editorial, setembre de 2023

  En un món on qualsevol pot llançar un malefici que destrueixi vides, només una persona té el poder de desfer-los. En Kellen no comprèn del tot el seu do, però ajuda aquells que han estat maleïts, inclosa la Nettle, atrapada durant anys en el cos d’un ocell. Ara és la seva fidel companya i aliada més propera. Però aquell que desnua embruixos duu una maledicció en si mateix, llevat que la Nettle i ell puguin destruir-la. En Kellen és un perill per a tot i tothom del seu voltant... 

  *Recomanat per la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  15/02/2024
  Average (0 Votes)
 • Miss Desembre i el clan de Lluna

  Murgo, Antonia

  Barcelona : Nórdica, octubre del 2023

  Miss Desembre busca feina, però totes les seves experiències laborals han acabat en fracassos estrepitosos tan bon punt han començat. Un dia que respon a un anunci per treballar com a mainadera, descobreix que el seu cap no es sinó l’Home del Sac, que busca algú que cuidi el seu fill Corbin, un nen irritant que sap transformar-se en fum i amagar-se entre les cendres. Una nit, els esdeveniments prenen un caire inesperat: la Desembre descobreix un detall molt interessant sobre la família per a la qual treballa, i tres desconeguts irrompen a la casa...

  *Recomanat per la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  14/02/2024
  Average (0 Votes)
 • I tu, com ho veus?

  Bellmont, Víctor

  Barcelona : Zahorí Books, setembre de 2023

  Tot depèn del color del vidre amb què es miri! En Tomàs és un noi daltònic. Durant un dinar familiar, es pregunta com veu el món la resta de la seva família. A través de la il·lustració, cadascun dels personatges asseguts a taula mostrarà la seva pròpia visió del moment. Una manera divertida de descobrir les ulleres invisibles que tots portem posades.

  *Recomanat per la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  15/02/2024
  Average (0 Votes)
 • Ahir al vespre

  Baek, Heena

  Madrid : Kókinos, [2023]

  Un llibre desplegable en acordió, ple de personatges fascinants i divertits, on podrem veure a cada apartament les històries que s'entrellacen.

  S'apropa el Nadal, aviat es farà de nit i tots els veïns de l’edifici començaran a fer els seus preparatius. Així van desfilant diferents habitants: la senyora Ratolí, el senyor Guineu, el senyor Cabra Blanca amb el gat negre de la cafeteria Safata Platejada, el senyor Conill Blanc... Interactuen uns amb altres, passen coses inesperades, es molesten a vegades, però al final són molt solidaris. 

  *Recomanat per la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  14/02/2024
  Average (0 Votes)
 • Frágiles

  Thummler, Brenna

  Barcelona : La Cúpula, septiembre de 2023

  Relat sobre la importància de demanar ajuda quan tot sembla fosc i de saber prestar-la als qui més ho necessiten.

  La vida de Marjorie Glatt no ha estat la mateixa des que oculta a un grup de fantasmes a la bugaderia de la seva família. Un d'ells, Wendell, que va morir jove i ara ha de vagar per la Terra com un fantasma amb res més que un llençol per cos. Aviat es converteix en el seu amic; el seu únic amic, de fet. Però quan sembla que per fi tot funciona al col·legi, Marjorie comença a preocupar-se que la considerin una bestiola rara si el seu secret surt a la llum. L'obstinació de Marjorie per mantenir oculta la identitat de Wendell fa que aquest comenci a sentir-se més invisible del que ja és. Eliza Duncan, companya d'institut de Marjorie, també se sent invisible. El seu fervent interès per aconseguir fotografiar un fantasma fa que tota l'escola l'etiqueti com a “diferent”. Constantment desubicada, Eliza comença a sentir-se com un fantasma. A desitjar ser un fantasma. Marjorie aviat ha d'assumir el preu que ha de pagar per a ser acceptada pels seus suposats amics. Val la pena perdre a Wendell? I és ella també, d'alguna manera, culpable de l'assetjament que suporta Eliza?

  *Recomanat per la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  13/02/2024
  Average (0 Votes)